Αναβλήθηκε για 15 ημέρες η ψηφοφορία για το Ταμείο Υδρογονανθράκων

Αναβλήθηκε για 15 ημέρες η ψηφοφορία για το Ταμείο Υδρογονανθράκων

Αναβλήθηκε για 15 ημέρες η συζήτηση και ψηφοφορία για το νομοσχέδιο και τους κανονισμούς για το Ταμείο Υδρογονανθράκων ώστε να συζητηθούν οι τροπολογίες που κατατέθηκαν.

 
Την αναβολή αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής μετά από συζήτηση.
 
Το νομοσχέδιο ρυθμίζει τη θέσπιση νομοθετικού πλαισίου για τη σύσταση και λειτουργία του Εθνικού Ταμείου Επενδύσεων (ΕΤΕ), το οποίο συστάθηκε δυνάμει των διατάξεων του περί της Δημοσιονομικής Ευθύνης και του Δημοσιονομικού Πλαισίου Νόμου και οι κανονισμοί τις διατάξεις του περί της Δημοσιονομικής Ευθύνης και του Δημοσιονομικού Πλαισίου Νόμου που προβλέπουν για τις χρηματοοικονομικές ροές που προέρχονται κυρίως από την εκμετάλλευση κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE