ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Direct Ασφάλιση και στην κατοικία: Το απόλυτο «Value for money»

Direct Ασφάλιση και στην κατοικία: Το απόλυτο «Value for money»

Μία επιπλέον ασφαλιστική ανάγκη έρχεται να καλύψει η Anytime της INTERAMERICAN στην Κύπρο και αυτή δεν είναι άλλη από την direct ασφάλιση της κατοικίας. Γρήγορα απλά και… διαδικτυακά!

Έχοντας πλέον ως παρακαταθήκη την εμπειρία της στην ασφάλιση αυτοκινήτου κάνει ένα βήμα μπροστά, εξασφαλίζοντας σε όσους την επιλέγουν ολοκληρωμένες λύσεις και στην ασφάλιση της κατοικίας, σε ανταγωνιστικές τιμές και εξαιρετικές παροχές.

Και όλα αυτά σε 5 λεπτά! Άλλωστε τι είναι 5 λεπτά μπροστά στην αιωνιότητα;

Είναι ακριβώς αυτά τα λεπτά που χρειάζεσαι για να μπεις στο site της Anytime, να πάρεις τιμή, να επιλέξεις το πρόγραμμα που σε εξυπηρετεί καλύτερα και να παραλάβεις το συμβόλαιο στο e-mail σου.

Η Anytime διαθέτει 3 προγράμματα ασφάλισης κατοικίας:

• Το Economic: To βασικό πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας που καλύπτει το κτίριο από συνήθεις κινδύνους πυρκαγιάς, έκρηξης, κλπ.
• Το Value: Το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης, ιδανικό για εσένα που έχεις στεγαστικό δάνειο.
• Το Premium: Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για εσένα που επιθυμείς την απόλυτη κάλυψη της κατοικίας σου, ασφαλίζοντάς την για κάθε κίνδυνο.

Η Anytime συνώνυμη της αξιοπιστίας, της απλότητας και της ευελιξίας…
… Καινοτομεί για ακόμα μία φορά εξασφαλίζοντας εξαιρετικές καλύψεις και μοναδικές παροχές, ασφαλίζοντας την κατοικία σου με ένα διαφορετικό τρόπο. Σύμφωνα δηλαδή με τα τετραγωνικά μέτρα της κατοικίας σου, και όχι με την αξία κατοικίας που δηλώνεις, καταργώντας έτσι τον αναλογικό κανόνα και αποφεύγοντας λάθη που μπορούν να σου στοιχίσουν τη σωστή αποζημίωσή, σε περίπτωση που συμβεί κάτι στο σπίτι σου.

Και θέλεις να ακούσεις το καλύτερο…

Σε περίπτωση που έχεις στεγαστικό δάνειο και έχεις ασφαλίσει την κατοικία σου στην Anytime, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Γιατί αν συμβεί κάτι και το σπίτι σου καταστεί μη κατοικήσιμο, η Anytime θα αποπληρώνει τις δόσεις του δανείου.

Μη χάνεις λοιπόν άλλο χρόνο. Μπες στο site της Anytime, απάντησε στις απλές ερωτήσεις και πάρε τιμή. Δες τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας και επίλεξε αυτό που εξυπηρετεί τις δικές σου ανάγκες. Ααααα και μην ξεχνιόμαστε… Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια, μη διστάσεις. Κάλεσε αμέσως στο 800 88 800 χωρίς χρέωση. Το πιο δυναμικό call center είναι έτοιμο να σε βοηθήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν έχεις, έτσι ώστε να επιλέξεις το πρόγραμμα που σου ταιριάζει.

Υπολόγισε τώρα τα ασφάλιστρα της κατοικίας σου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top