Ο SWIZZ BEATZ ΚΑΙ Ο TUCKER HALPERN ΦΟΡΕΣΑΝ TOMMY HILFIGER

Ο SWIZZ BEATZ ΚΑΙ Ο TUCKER HALPERN ΦΟΡΕΣΑΝ TOMMY HILFIGER

Ο SWIZZ BEATZ ΚΑΙ Ο TUCKER HALPERN ΦΟΡΕΣΑΝ TOMMY HILFIGER ΣΤΑ 61α ΕΤΗΣΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ GRAMMY ΚΑΙ Η ALICIA KEYS ΦΟΡΕΣΕ HILFIGER COLLECTION ΣΤΟ GALA “FOR THE LOVE OF OUR CHILDREN 2019”

ΤΙ: Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι ο παραγωγός δίσκων Swizz Beatz και ο μουσικός Tucker Halpern φόρεσαν TOMMY HILFIGER στα 61α Ετήσια Βραβεία Grammy στο Λος Άντζελες, ενώ η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Alicia Keys φόρεσε HILFIGER COLLECTION στο Gala " For The Love Of Our Children 2019”.

ΠΟΙΟΣ: Ο Beatz φόρεσε ένα μαύρο slim fit κοστούμι με κόκκινες βελούδινες λεπτομέρειες από τη συλλογή HILFIGER COLLECTION. Επίσης, φόρεσε και ένα κρεμ tuxedo τζάκετ με μαύρο tuxedo παντελόνι από τη συλλογή TOMMY HILFIGER. Ο Halpern φόρεσε ένα μαύρο βελούδινο slim fit tuxedo από τη συλλογή TOMMY HILFIGER.
Η Keys φόρεσε ένα custom μπλε και ασημένιο peak lapel tuxedo τζάκετ με πούλιες από τη συλλογή HILFIGER COLLECTION.

Οι συλλογές TOMMY HILFIGER είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σημεία πώλησης (tommy.com).

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE