ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τέλος στον Γολγοθά της μικρής Ανδριανής – Βρέθηκε συμβατός δότης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τέλος στον Γολγοθά της μικρής Ανδριανής – Βρέθηκε συμβατός δότης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εκδήλωση για τον Παιδικό Καρκίνο πραγματοποίησε την Παρασκευή 15/02 στο Γέρι το Κίνημα Αλληλεγγύη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλληλεγγύη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, κάτοικοι της περιοχής έδωσαν δείγματα σάλιου στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα με σκοπό την ανεύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών για την μικρή Ανδριανή που πάσχει από λευχαιμία

Ευτυχώς όμως «η μικρή Ανδριανή δεν χρειάστηκε καν τη βοήθεια μας καθώς συμβατός δότης βρέθηκε 24 ώρες πριν την εκδήλωση» αναφέρει το Κίνημα.

Παραλληλα στόχος του Κινήματος ήταν η ευαισθητοποίηση των πολιτών και η υπενθύμιση της σημασίας και της σπουδαιότητας της έγκαιρης διάγνωσης του παιδικού καρκίνου, ο οποίος θεραπεύεται.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Δρ. Ελένη Θεοχάρους, ο Δήμαρχος Γερίου, Νεόφυτος Παπαλαζάρου και η πρόεδρος της τοπικής επιτροπής του Κινήματος Αλληλεγγύη Γερίου, Ειρήνη Ζορμπά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα που ανταποκρίθηκε άμεσα και στήριξε την εκδήλωση προσθέτοντας νέα δείγματα στο Κυπριακό Αρχείο Δοτών Μυελού των Οστών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top