ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα ενότητας στην ΕΔΕΚ έστειλε ο Γιώργος Βαρνάβα

Μήνυμα ενότητας στην ΕΔΕΚ έστειλε ο Γιώργος Βαρνάβα

Mήνυμα ενότητας έστειλε σήμερα ο υποψήφιος για την Προεδρία του ΚΣ ΕΔΕΚ Γιώργος Βαρνάβα, προσθέτοντας πως θα διαψευστούν οι Κασσάνδρες που επιχειρηματολογούσαν και εικοτολογούσαν ότι η ΕΔΕΚ θα έχει πρόβλημα.

Σε δηλώσεις αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στη Λάρνακα, ο κ. Βαρνάβα ανέφερε ότι «σήμερα ο κάθε Εδεκίτης και η κάθε Εδεκίτισσα ασκεί το δημοκρατικό δικαίωμα για να εκλέξει το νέο Πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κινήματος της Κύπρου, της ΕΔΕΚ, μιας ιστορικής πολιτικής δύναμης, η οποία έχει συνδέσει την παρουσία της με αγώνες, με θυσίες για τη δημοκρατία και την δικαιοσύνη σ’αυτό το τόπο».

Το μήνυμα που στέλλω σε όλους, συνέχισε ο Α` Αντιπρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ, «είναι ότι η αυριανή μέρα θα μας βρει ενωμένους και θα διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες οι οποίες επιχειρηματολογούσαν και εικοτολογούσαν ότι θα έχει πρόβλημα η ΕΔΕΚ.

Να είστε βέβαιοι, και στέλλω μήνυμα ενότητας, επανένωσης του Κινήματος μας και από τη Δευτέρα όλοι μας θα κάνουμε τα μανίκια πάνω και θα εργαστούμε ώστε να αντιμετωπίσουμε τις επικείμενες προκλήσεις, τις βουλευτικές εκλογές του 2016 με μεγάλη επιτυχία, αλλά ιδιαίτερα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας και ο λαός μας, το κυπριακό πρόβλημα και την οικονομική κρίση».

Άρα, κατέληξε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΔΕΚ, «δηλώνω αισιόδοξος».

Σημειώνεται ότι στην πόλη και επαρχία Λάρνακας είναι εγγεγραμμένα για να ασκήσουν σήμερα το εκλογικό τους δικαίωμα 1.396 άτομα και στην ελεύθερη Αμμόχωστο 349.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top