ΚΥΠΡΟΣ: Ό,τι τραβά η ψυχή σας! – Πλειστηριασμός από το Τμήμα Τελωνείου

ΚΥΠΡΟΣ: Ό,τι τραβά η ψυχή σας! – Πλειστηριασμός από το Τμήμα Τελωνείου

Από τσιγάρα, μέχρι ημιαυτόματο τυφέκιο χρωματοσφαίρισης, θα διαθέσει στην δημοπρασία το Τελωνείο Λάρνακας.

Όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου.

Στην δημοπρασία αναμένεται να διατεθούν είδη ένδυσης, φωτογραφική και φωτοτυπική μηχανή, μπαστούνια του γκολφ, αρώματα, τσιγάρα, ποτά, παπούτσια και άλλα.

Σύμφωνα με την νομοθεσία, το Τελωνείο αναμένεται να κάνει μια προκαταρκτική εκτίμηση της αξίας των εμπορευμάτων και να καθορίσει την κατώτατη τιμή πώλησής τους.

Τα προϊόντα που θα είναι προς εκποίηση θα πρέπει να εκτίθενται για τουλάχιστον τρεις εργάσιμες ημέρες πριν τον πλειστηριασμό.

Ο κάθε πλειοδότης θεωρείται ότι έχει επιθεωρήσει τα εμπορεύματα και η πλειοδοσία γίνεται με δική του ευθύνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE