ΚΥΠΡΟΣ: Ό,τι τραβά η ψυχή σας! – Πλειστηριασμός από το Τμήμα Τελωνείου

ΚΥΠΡΟΣ: Ό,τι τραβά η ψυχή σας! – Πλειστηριασμός από το Τμήμα Τελωνείου

Από τσιγάρα, μέχρι ημιαυτόματο τυφέκιο χρωματοσφαίρισης, θα διαθέσει στην δημοπρασία το Τελωνείο Λάρνακας.

Όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου.

Στην δημοπρασία αναμένεται να διατεθούν είδη ένδυσης, φωτογραφική και φωτοτυπική μηχανή, μπαστούνια του γκολφ, αρώματα, τσιγάρα, ποτά, παπούτσια και άλλα.

Σύμφωνα με την νομοθεσία, το Τελωνείο αναμένεται να κάνει μια προκαταρκτική εκτίμηση της αξίας των εμπορευμάτων και να καθορίσει την κατώτατη τιμή πώλησής τους.

Τα προϊόντα που θα είναι προς εκποίηση θα πρέπει να εκτίθενται για τουλάχιστον τρεις εργάσιμες ημέρες πριν τον πλειστηριασμό.

Ο κάθε πλειοδότης θεωρείται ότι έχει επιθεωρήσει τα εμπορεύματα και η πλειοδοσία γίνεται με δική του ευθύνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE