ΚΥΠΡΟΣ: Ό,τι τραβά η ψυχή σας! – Πλειστηριασμός από το Τμήμα Τελωνείου

ΚΥΠΡΟΣ: Ό,τι τραβά η ψυχή σας! – Πλειστηριασμός από το Τμήμα Τελωνείου

Από τσιγάρα, μέχρι ημιαυτόματο τυφέκιο χρωματοσφαίρισης, θα διαθέσει στην δημοπρασία το Τελωνείο Λάρνακας.

Όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου.

Στην δημοπρασία αναμένεται να διατεθούν είδη ένδυσης, φωτογραφική και φωτοτυπική μηχανή, μπαστούνια του γκολφ, αρώματα, τσιγάρα, ποτά, παπούτσια και άλλα.

Σύμφωνα με την νομοθεσία, το Τελωνείο αναμένεται να κάνει μια προκαταρκτική εκτίμηση της αξίας των εμπορευμάτων και να καθορίσει την κατώτατη τιμή πώλησής τους.

Τα προϊόντα που θα είναι προς εκποίηση θα πρέπει να εκτίθενται για τουλάχιστον τρεις εργάσιμες ημέρες πριν τον πλειστηριασμό.

Ο κάθε πλειοδότης θεωρείται ότι έχει επιθεωρήσει τα εμπορεύματα και η πλειοδοσία γίνεται με δική του ευθύνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.