ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Στο πλευρό της 16χρονης Ζωής η Αστυνομία – Αγώνας για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας της

ΚΥΠΡΟΣ: Στο πλευρό της 16χρονης Ζωής η Αστυνομία – Αγώνας για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας της

Η Αστυνομία Κύπρου διοργάνωσε το Σάββατο 2 Μαρτίου, 2019 στο Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου, φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας της 16χρονης Ζωής που δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο.

Την πρωτοβουλία είχε η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας και εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής προσφοράς της Αστυνομίας και του ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα της.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας Ανδρέας Κωνσταντίνου και ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Κ Λούκας Πέτρου.

Ο κ. Μιχαηλίδης, απηύθυνε χαιρετισμό, εκ μέρους του Αρχηγού Αστυνομίας, συγχαίροντας όλους τους συμμετέχοντες καθώς και όλους όσους συνέδραμαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Στην ομιλία του ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε, ότι η ηγεσία της Αστυνομίας επαινεί τέτοιου είδους εκδηλώσεις οι οποίες τονίζουν την σημασία που έχουν η συναδελφοσύνη, αλληλεγγύη και ανθρωπιά στη μεγάλη οικογένεια της Αστυνομίας.

Επίσης ανέφερε, ότι η Αστυνομία διοργανώνει συχνά εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα και θα συνεχίσει να το πράττει για όλους τους πολίτες και πόσο μάλλον για τα μέλη της.

Στη συνέχεια απένειμε τιμητικά μετάλλια και βραβεία συγχαίροντας ξανά όλους τους συμμετέχοντες ιδιαίτερα την νικήτρια ομάδα της Α.Ε.Α.Κ η οποία κέρδισε την ομάδα του Τ.Α.Ε στο τελικό, στη διαδικασία των πέναλτι.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Αρχηγού Αστυνομίας κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top