ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΣΩΣΗ- ΤΡΟΟΔΟΣ: Εθελοντής και Αστυνομικός τραυματίες- Σώοι και αβλαβείς οι πρόσκοποι

ΔΙΑΣΩΣΗ- ΤΡΟΟΔΟΣ: Εθελοντής και Αστυνομικός τραυματίες- Σώοι και αβλαβείς οι πρόσκοποι

Ολονύχτια ήταν τελικά η επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης των 21 προσκόπων, που το απόγευμα του Σαββάτου (2/2), είχαν χαθεί στην περιοχή του Τρόοδους, ενώ σημειώθηκαν και δύο τραυματισμοί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επιχείρησε κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (3/2).

Τα 17 παιδιά ηλικίας από 12 μέχρι 15 ετών, αλλά και 4 ενήλικες ομαδάρχες είναι καλά στην υγεία τους αλλά μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Κυπερούντας και στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Όπως μας λέχθηκε το πρωί της Κυριακής (3/2), όλα τα παιδιά επέστρεψαν σώα στους γονείς τους.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, ένας πολίτης εθελοντής υπέστη κατάγματα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ενώ τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός, ευτυχώς ελαφρά.

Πάντως, το Σώμα Προσκόπων Κύπρου, γύρω στις 7:00 το πρωί της Κυριακής, στη νεότερη ανακοίνωση αναφέρει ότι η αεροδιακομιδή των 4 βαθμοφόρων, που ακολούθησε αυτή των προσκόπων, έχει ολοκληρωθεί, ενώ ευχαριστούν όλες τις αρμόδοες αρχές και ειδικά τους διασώστες για την βοήθεια τους.

Υπενθυμίζουμε ότι μέλος της ομάδας των προσκόπων, είχε καλέσει γύρω στις 17:30 του Σαββάτου τον Αστυνομικό Σταθμό Πλατρών, για βοήθεια και αμέσως υπήρξε κινητοποίηση από πλευράς Αρχών.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top