LIFESTYLE

Master Chef: Χαμός με τον Κύπριο παίκτη – Έξαλλος με τον Παντελή – VIDEO

Master Chef: Χαμός με τον Κύπριο παίκτη – Έξαλλος με τον Παντελή – VIDEO

Η δεύτερη δοκιμασία του επεισοδίου της Δευτέρας (4/3) του MasterChef ήθελε τους 14 παίκτες να χωριστούν σε 7 ζευγάρια, ωστε να δημιουργήσουν ένα γλυκό από λευκή σοκολάτα και φρούτα.

Μόνο που δεν ήταν όλα τα ζευγάρια και τόσο… αγαπημένα!

Ειδικά ο Κύπριος παίκτης, ο Χαράλαμπος με τον Παντελή, μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια αφού έδειξαν από την αρχή να μη συμφωνούν στην παρασκευή τους.

Κυρίως γιατί ο Κύπριος παίκτης του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής έδειχνε να μη συμφωνεί με τίποτα από όσα κάνει ο συμπαίκτης του κι όλο έκανε παρατηρήσεις και παράπονα. 

Μέχρι που στο τέλος ο Παντελής, φανερά εκνευρισμένος του μίλησε απότομα.

Μάλιστα, δεν τα έκανε μόνο στον Παντελή, αλλά και στους κριτές που κάποια στιγμή του μίλησαν και του επεσήμαναν πως πρέπει να λειτουργήσει ως ομάδα μαζί του!

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top