Εκδήλωση «Επαγγέλματα του Μέλλοντος - Καινοτομία» από τις Σχολές ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσού και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Εκδήλωση «Επαγγέλματα του Μέλλοντος - Καινοτομία» από τις Σχολές ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσού και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Οι Σχολές ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσού σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Επαγγέλματα του Μέλλοντος - Καινοτομία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 και ώρα 15:00 στις εγκαταστάσεις του ΤΕΠΑΚ (Αμφιθέατρο 1, Κτίριο Τάσος Παπαδόπουλος).
 

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι Δρ. Νίκος Ζάμπογλου (Ιατρικός Διευθυντής Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου), Πόλυς Χατζηιωάννου (Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου SafeBulkers Inc.), Νίκος Κωνσταντίνου (Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΠΑΚ), Μαρλέν Βάσκες (Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό ΤΕΠΑΚ) και Κωνσταντίνος Παναγιώτου (Λειτουργός Ανθρωπίνου Δυναμικού ΑΝΑΔ).
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ομιλητές θα συζητήσουν για τα επαγγέλματα του μέλλοντος και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν, ενώ θα γίνει αναφορά και στους τρόπους με τους οποίους η εκπαίδευση μπορεί να συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση του τόπου μέσα από καινοτόμα προγράμματα, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες επιτυχίας των νέων στην αγορά εργασίας.
 
Η PASCAL Education είναι σήμερα ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός οργανισμός πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο, όπου εντάσσονται και οι Σχολές PASCAL Λεμεσού, προσφέροντας σε κάθε μαθητή ποιοτική εκπαίδευση, ευέλικτα προγράμματα σπουδών και εισδοχή σε κορυφαία βρετανικά και άλλα πανεπιστήμια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν προληπτικά σχολεία στη Λεμεσό

LIVE: Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν προληπτικά σχολεία στη Λεμεσό

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE