ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα ανακοίνωση για το κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης – «Μπορούν να συνδράμουν και…»

Νέα ανακοίνωση για το κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης – «Μπορούν να συνδράμουν και…»

Ανακοίνωση το Σάββατο από την Ανόρθωση αναφέρει: 

«Στα πλαίσια της εκστρατείας οικονομικής ενίσχυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης, ενημερώνουμε τους φίλους και οπαδούς της Μεγάλης Κυρίας ότι μπορούν να συνδράμουν στην προσπάθεια και ηλεκτρονικά.

Συγκεκριμένα, πατώντας εδώ(https://www.jccsmart.com/e-bill/invoices/918/pay) μπορείτε με απόλυτη ασφάλεια να κάνετε την εισφορά σας από την άνεση του σπιτιού σας μέσω της JCC.

Στη συνέχεια, μπορείτε να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε την αντίστοιχη αίτηση για αγορά μετοχών. Για φυσικό(http://www.anorthosisfc.com.cy/profil/diikisi/entipa/etisi-gia-engrafi-ke-parachorisi-metochon-fisiko-prosopo/) ή νομικό(http://www.anorthosisfc.com.cy/profil/diikisi/entipa/etisi-gia-engrafi-ke-parachorisi-metochon-nomiko-prosopo/) πρόσωπο και να την παραδώσετε σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της εταιρείας.

Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε τον πασχαλινό λαχνό αξίας €10 από το www.anostore.com (http://www.anostore.com/index.php?route=product/product&product_id=805).

Για απορίες και διευκρινίσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top