ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά το ντέρμπι νέα δοκιμασία

Μετά το ντέρμπι νέα δοκιμασία

Με τέσσερεις αγώνες και τις δυο ομάδες που βρίσκονται στις δυο πρώτες θέσεις να δοκιμάζονται σε πολύ δύσκολα παιχνίδια συνεχίζεται την Τετάρτη το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Γυναικών με τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής.

Η πρωτοπόρος Invisalign AE Καραβά μετά την ήττα από τον ΑΠΟΚ δεν έχει άλλα περιθώρια και θέλει τη νίκη απέναντι στον Εθνικό Λατσιών στο Λύκειο Λατσιών στις 19:30 για να μείνει στην κορυφή.

Ο ΑΠΟΚ μετά τη μεγάλη νίκη επί της Invisalign ΑΕ Καραβά στη Λεμεσό υποδέχεται στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου σε ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα την Ανόρθωση Πετ.στις 20:00.

To δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον έχουν οι αγώνες Μαραθώνα Κ.Β. – Ομόνοια στο Λύκειο Βεργίνας (στις 20:00), Αρη Πολεμίου – Αχιλλέα Καϊμακλίου στο Γυμνάσιο Πολεμίου (στις 19:30) και Ε.Ν.Α.ΑΘ – Πανιδαλιακού στο Γυμνάσιο Αγ. Αθανασίου (στις 19:30).

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top