ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι προβλέπει ο Κόπιτς για την κούρσα τίτλου Απόλλων-ΑΠΟΕΛ! Τα γέλια, σχόλιο για Ομόνοια, η Ανόρθωση και τι είπε για το μέλλον του

Τι προβλέπει ο Κόπιτς για την κούρσα τίτλου Απόλλων-ΑΠΟΕΛ! Τα γέλια, σχόλιο για Ομόνοια, η Ανόρθωση και τι είπε για το μέλλον του

Καλεσμένος ήταν το βράδυ της 11ης Μαρτίου 2019 στην αθλητική τηλεοπτική εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού της Cytavision ο προπονητής της Πάφος FC, Ζέλικο Κόπιτς.

Ζητώντας του να δώσει τις δικές του απόψεις για τη μάχη κατάκτησης του τίτλου του πρωταθλήματος μεταξύ Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ και το προσεχές ντέρμπι των δύο μεγάλων ομάδων είπε:

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό το ντέρμπι. Ο Απόλλων είναι σε καλύτερη φόρμα. Πρέπει το ΑΠΟΕΛ να είναι στη καλύτερη του μέρα για να πάρει αποτέλεσμα. Λιγοστεύουν τα παιχνίδια. Δεν μπορούν να συγκριθούν Απόλλων και ΑΠΟΕΛ. Είναι στις λεπτομέρειες που θα κριθεί ο πρωταθλητής. Δεν θέλω να προβλέψω. Ο καλύτερος να το πάρει. Δεν θέλω να δώσω κάποια απάντηση, ας το κάνουν οι ίδιοι» τα λόγια του προπονητή της Πάφος FC και γελούσε.

Αναφερόμενος για την Ομόνοια παρατήρησε «Γνωρίζω πως η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα με αρκετό κόσμο. Είχαν προβλήματα αλλά με τον νέο προπονητή άλλαξαν κάποια πράγματα. Θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν την επόμενη χρονιά».

Για τον ίδιον και το μέλλον του σχολίασε «Δεν μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον. Τα πάντα αλλάζουν συνεχώς. Την επόμενη μεταγραφική περίοδο να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παλέψει για ψηλότερα. Είμαι χαρούμενος στη Πάφο».

Κατά το πόσο θα θελήσει να συνεχίσει σε άλλη Κυπριακή ομάδα, εάν φύγει από την Πάφο FC αρκέστηκε να πει «Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Η συγκέντρωση μου είναι στο επόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση».

Τέλος, κληθείς να δώσει διαφορές ομάδων της Κροατίας και της Κύπρου υπογράμμισε «Το ΑΠΟΕΛ άκουσα έχει μεγαλύτερο ρόστερ αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω τα δυο πρωταθλήματα ανάμεσα σε Κροατία και Κύπρο. Υπάρχουν εκεί πολύ δυνατές ομάδες όπως η Δυναμό Ζάγκρεμπ και Ριέκα».

Διαβάστε επίσης: 

Γνωστός ΑΠΟΕΛίστας ΜΙΛΗΣΕ για τον Τιμούρ Κετσπάγια και τα περί επιστροφής του στην Ανόρθωση

Απόλλων-ΑΠΟΕΛ: Η πρόβλεψη Τάκη Αντωνίου για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα – Τι ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ για την κάθε μία

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top