Γ΄ Κατηγορία: Νίκες για Διγενή Μόρφου και ΕΝΑΔ, ισόπαλη η Ομόνοια Ψευδά (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Γ΄ Κατηγορία: Νίκες για Διγενή Μόρφου και ΕΝΑΔ, ισόπαλη η Ομόνοια Ψευδά (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Στην 25η αγωνιστική μπήκε η κούρσα του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας και ο πρωτοπόρος Διγενής Ακρίτας Μόρφου κέρδισε με 6-1 εκτός έδρας την ουραγό της βαθμολογίας Πέγεια.

Εκτός έδρας αποστολές και για τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα Ξυλοτύμπου, Ομόνοια Ψευδά, ΕΝΑΔ και ΠΟ Ορμήδειας και είναι χαρακτηριστικό πως μόνο η ΕΝΑΔ κατάφερε να κερδίσει.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου:

Αχυρώνας Λιοπετρίου – Ομόνοια Ψευδά…1-1
Ολυμπιάδα Λυμπιών – ΕΝΑΔ…1-3
Κούρρης Ερήμης – ΠΟ Ορμήδειας…0-0
ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα – Αμαθούς Αγίου Τύχωνα…2-0
Πέγεια – Διγενής Ακρίτας Μόρφου…1-6
Ελπίδα Αστρομερίτη – ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου…4-0
Χαλκάνορας – ΠΟ Ξυλοτύμπου…1-1
Εθνικός Λατσιών – Εθνικός Άσσιας…2-3

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.