Αποφάσισαν μίνιμουμ 12 και μάξιμουμ 14 ομάδες

Αποφάσισαν μίνιμουμ 12 και μάξιμουμ 14 ομάδες

Στην απόφαση όπως τα πρωταθλήματα διεξάγονται με μίνιμουμ 12 ομάδες και μάξιμουμ 14, κατέληξε η Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ αφού αυτή τη θέση υποστήριξε η πλειοψηφία των σωματείων.

Μετά από συζήτηση που κράτησε περίπου ένα δίωρο τα σωματεία πήραν την πιο πάνω απόφαση, όπως επίσης και για τη δημιουργία 8μελούς επιτροπής που αποτελείται από τα σωματεία ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Απόλλωνα, Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα, Εθνικό και τον πρόεδρο της Ομόνοιας Αραδίππου Γιώργο Χατζηματθαίου που εκπροσωπεί τις μικρότερες κατηγορίες.

Μετά από διάφορες απόψεις που εκφράστηκαν από τα σωματεία, ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης κατέθεσε την πρόταση για να διεξάγονται τα πρωταθλήματα με μικρότερο αριθμό ομάδων τις 14 και μέγιστο τις 14. Όσον αφορά τελικές αποφάσεις και για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, έχει αποφασιστεί να γίνει νέα συνέλευση την ερχόμενη Τρίτη 10 Μαρτίου. Από τα 10 σωματεία που εισηγήθηκαν την αύξηση των ομάδων σε 14 τα 8 δέχτηκαν την εισήγηση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ενώ αποχώρησε νωρίτερα ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου ενώ διαχώρισε τη θέση του ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος ο οποίος τόνισε ότι δεν θα δώσει ξανά το παρόν του σε Γ. Σ. για το συγκεκριμένο θέμα.  

Στην επόμενη Γ. Σ. θα συζητηθούν και θέματα οικονομικής φύσης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Έχουμε τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης» ισχυρίζεται το Ισραήλ

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Έχουμε τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης» ισχυρίζεται το Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE