ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν τον έφτανε ή ήττα, προέκυψε και διπλός (ΜΕΓΑΛΟΣ) «πονοκέφαλος» ενόψει ΑΕΚ

Δεν τον έφτανε ή ήττα, προέκυψε και διπλός (ΜΕΓΑΛΟΣ) «πονοκέφαλος» ενόψει ΑΕΚ

Μπορεί ο Απόλλωνας να ηττήθηκε ξανά από τον ΑΠΟΕΛ, όμως η διαφορά από την κορυφή είναι ΜΟΛΙΣ ένας βαθμός και τίποτα φυσικά δεν έχει κριθεί στη «μάχη» για τον τίτλο, ενώ απομένουν επτά «στροφές» μέχρι το φινάλε του ποδοσφαιρικού «μαραθωνίου».

Την επόμενη αγωνιστική, η Λεμεσιανή ομάδα έχει το πιο δύσκολο παιχνίδι της στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος (μαζί με αυτό στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ), αφού θα αντιμετωπίσει στην «Αρένα» την… «πληγωμένη» (από την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα) ΑΕΚ και αυτό το ματς είναι ακόμη πιο κομβικό ενόψει της συνέχειας και δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τα… αυτονόητα.

Ενόψει αυτού του αγώνα όμως, προέκυψαν δύο νέα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, που δημιουργούν επιπλέον «πονοκεφάλους» στον Σωφρόνη Αυγουστή, αφού δεν υπολογίζεται σίγουρα ο τιμωρημένος λόγω καρτών Σακέτι (σσ. στα περισσότερα ματς που απουσίασε, ο Απόλλωνας έχασε βαθμούς!), ενώ σήμερα αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο Χάμπος Κυριάκου, για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη στο χθεσινό ντέρμπι κορυφής.

Το θετικό στην περίπτωση του Κύπριου μέσου, είναι ότι ακολουθεί διακοπή μίας εβδομάδας στο πρωτάθλημα λόγω Εθνικών ομάδων και ως εκ τούτου, αν ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, θα προλάβει λογικά να δηλώσει παρών.

Χθες πάντως, η ανατροπή του ΑΠΟΕΛ έγινε μετά την αναγκαστική αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο, αφού αντικαταστάθηκε στο 61΄ με το σκορ στο 1-0. Στη θέση του πέρασε ο Μάρκοβιτς, ο οποίος έδειξε ότι ακόμα ψάχνει τα «πατήματα» του μετά τον τραυματισμό του πέρασε…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top