ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εγκαίνια για το νέο πολυτελές πρακτορείο στην Πάφο

Εγκαίνια για το νέο πολυτελές πρακτορείο στην Πάφο

H Megabet Plus, η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχημάτων στην Κύπρο, εγκαινίασε την Παρασκευή (15 Φεβρουαρίου 2019) το νέο πολυτελές πρακτορείο της στην Πάφο.

Το παρών τους στα εγκαίνια έδωσε εκ μέρους της Megabet Plus ο κ. Λάζαρος Φιλίππου μαζί με τον κ. Σωκράτη Χριστοδούλου και την κ. Μαρία Λοϊζου αλλά και πλήθος κόσμου.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο κ. Φιλίππου, που στην ομλία του τόνισε: «Η οικογένεια της Megabet Plus μεγαλώνει συνεχώς και είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω ακόμη ένα πρακτορείο στην αλυσίδα της εταιρείας. Αυτή τη στιγμή στο Megabet Plus εργοδοτούνται πέραν των 700 ατόμων, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι Κύπριοι πολίτες».

«Το πρακτορείο έχει όλες τις πολυτέλειες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών με βάση τις ψηλές επαγγελματικές προδιαγραφές που έχει η Megabet Plus», πρόσθεσε.

Ο κόσμος μπορεί να το βρει στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 1 στην Πάφο ενώ έχει αδειοδοτηθεί από την Εθνική Αρχη Στοιχημάτων της Κύπρου και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον Υπεύθυνο Στοιχηματισμό. Επίσης, είναι ανοικτό καθημερινά και η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top