Πως ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ στην προπόνηση ο Χάμπος (ΦΩΤΟ)

Πως ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ στην προπόνηση ο Χάμπος (ΦΩΤΟ)

Σήμερα (19/3) το βράδυ ήταν προγραμματισμένη η προπόνηση της Εθνικής Κύπρου ενόψει Σαν Μαρίνο.

Εκεί βρέθηκε και ο Χάμπος Κυριάκου, ο οποίος κτύπησε την προηγούμενη Κυριακή (17/3) στο ντέρμπι Απόλλων – ΑΠΟΕΛ. Ο άσος της Λεμεσιανής ομάδας έκανε την εμφάνιση του στην προπόνηση με νάρθηκα στο πόδι μιας και ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Η φωτογραφία:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE