ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Feed your ambition με τα νέα Valio PROfeel® Protein Snacks

Feed your ambition με τα νέα   Valio PROfeel® Protein Snacks

Τα Valio σίγουρα τα γνωρίζεις από τη γεύση των αγαπημένων σου τυριών.

Τώρα όμως θα τα λατρέψεις και από τη γεύση της νέας σειράς Valio PROfeel® Protein Snacks, με την οποία εμπλουτίζει την γκάμα της! Με γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής για ολοένα και περισσότερα προϊόντα με υψηλή πρωτεΐνη, η νέα σειρά Valio PROfeel® ανταποκρίνεται και προσφέρει υγιεινά πρωτεϊνούχα σνακ με υπέροχες γεύσεις.

Φτιαγμένα από το ανώτερο και αγνότερο φινλανδικό γάλα, ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης, τα Valio PROfeel® Protein Snacks είναι υγιεινά και χορταστικά, πλούσια σε πρωτεΐνη, χωρίς λιπαρά, λακτόζη ή πρόσθετη ζάχαρη. Επίσης, είναι εξαιρετικά γρήγορα στην πέψη και συμβάλλουν στην άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού. Τα νέα πρωτεϊνούχα σνακ διατίθενται σε δύο υπέροχες γεύσεις: α) αχλάδι και β) μάγκο-βανίλια. Μπορείτε να τα απολαύσετε στο πλαίσιο μιας υγιεινής διατροφής, μετά την άθληση αφού παρέχουν ενέργεια και βοηθούν στη συντήρηση της καθαρής μυϊκής μάζας, ή ακόμα και για απώλεια βάρους καθώς σας κρατάνε χορτάτους για αρκετή ώρα και φυσικά δεν έχουν λιπαρά.

Η Valio, η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Φινλανδίας, έχει πάντα ως άξονα της φιλοσοφίας της τον υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής. Αυτό είναι και το πλαίσιο της δημιουργίας των νέων της προϊόντων που έρχονται για να δώσουν τη δική τους επιπλέον αξία στην κατηγορία των σνακ με πρωτεΐνη. Πρόκειται για προϊόντα υψηλής ποιότητας παρασκευασμένα από ένα από τα πιο καινοτόμα γαλακτοκομεία στον κόσμο και φυσικά κατασκευασμένα με προηγμένη τεχνολογία και μεγάλη τεχνογνωσία, διασφαλίζοντάς τα με τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφαλείας τροφίμων.

Αποκλειστικός διανομέας και αντιπρόσωπος των προϊόντων Valio στην Κύπρο είναι η εταιρεία IPH, Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd, www.iph.com.cy

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top