ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ο Ουζόχο συνεχίζει να απασχολεί για όλους τους λάθος λόγους… Η πρώτη του και η… περίεργη»

«Ο Ουζόχο συνεχίζει να απασχολεί για όλους τους λάθος λόγους… Η πρώτη του και η… περίεργη»

Δημοσίευμα στη Νιγηρία αναφέρεται στην αποβολή του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο, στο παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο τερματοφύλακας των Σούπερ Αετών, Φράνσις Ουζόχο συνεχίζει να απασχολεί τα πρωτοσέλιδα για όλους τους λάθος λόγους στην Κύπρο, με την τελευταία να αφορά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι μεταξύ της Ανόρθωσης και της Αλκής.

Ήταν το πρώτο του παιχνίδι με την Ανόρθωση μετά το πολύκροτο σκάνδαλο με το δελτίο υγείας του, που τον έκανε να χάσει έξι συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος.

Ο Ουζόχο δέχθηκε την πρώτη κόκκινη κάρτα στην καριέρα του μετά από 23 λεπτά για απρεπή χειρονομία λίγο μετά που η Ανόρθωση πέτυχε το δεύτερο της γκολ.

Ο διαιτητής ενημερώθηκε ότι ο Νιγηριανός έκανε μια χειρονομία προς τους οπαδούς της Αλκής. Ο 20χρονος Ουζόχο δέχθηκε 4 κίτρινες σε 37 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι το σημερινό παιχνίδι στο “Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ο Ουζόχο δέχθηκε μια κίτρινη σε 13 ματς με τους Σούπερ Αετούς, μια περίεργη κίτρινη κάρτα στο 47′ σε ένα ματς απέναντη στη Λιβύη τον περασμένο Οκτώβριο για το African Cup of Nations».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε επίσης: 

Τι έγινε στο 22ο λεπτό και δέχθηκε την ΚΟΚΚΙΝΗ ο Ουζόχο

Η Ανόρθωση σκόραρε και ο Ουζόχο αποβλήθηκε – Τι έγινε

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top