ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Elysée γιόρτασε τα 40 χρόνια της με μια λαμπερή εκδήλωση!

Η Elysée γιόρτασε τα 40 χρόνια της με μια λαμπερή εκδήλωση!

Από τοξεκίνημα,με την καλλιέργεια λουλουδιών στην ίδρυση της Elyseeτον Απρίλη του 1979, μέχρι σήμερακαι την εξέλιξη σε παγκόσμιο προμηθευτή συστημάτων σωληνώσεων και εξαρτημάτων ύδρευσης και άρδευσης, η Elysée είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία επιτυχίας να διηγηθεί και να γιορτάσει!

Ανάμεσα σε εξαιρετικούς συνεργάτες του εξωτερικού, μα και πιστούς πελάτες και φίλους δεκαετιών, η κυπριακή εταιρεία Elysée Irrigation Ltd, γιόρτασε 40 πολύ επιτυχημένα χρόνια επιχειρείν, με μία εκδήλωση που πραγματικά άρμοζε στο εξαιρετικό αυτό γεγονός.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στις 30 Μαρτίου, στο πολυτελές ξενοδοχείο Mediterranean Beach Hotel στη Λεμεσό ,ενώ την τιμή της παρουσίασης είχε η κυρία Μέλανη Στέλιου. Στις πολλές εκπλήξεις της βραδιάςπροστέθηκαν και οι παραδοσιακοί χοροί από το συγκρότημα Καροτσέρης και ειδικά, ο συμβολικός χορός της στάμνας, το κατεξοχήν παραδοσιακό σκεύος μεταφοράς νερού, μιας άλλης, αγαπημένης εποχής.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Elysée, κος Πάνος Πρωτοπαπάς, προέβη στην βράβευση 30διακεκριμένων συνεργατών της εταιρείας, ενώ αναφερόμενος στο όραμα και το μέλλον της Elysée , δήλωσε: “Υποσχόμαστε εμείς, οι άνθρωποι του Elysee, ότι πάντα θα δείχνουμε την αφοσίωση και τη δέσμευση μας με σκληρή δουλειά κάθε μέρα και για τα επόμενα χρόνια”. Στο ίδιο πνεύμα έμπνευσης, συμπλήρωσε: «Είναι μοναδική ευκαιρία που βρισκόμαστε στο ίδιο δωμάτιο. Αυτό δημιουργεί εμπιστοσύνη και πίστη στην ομάδα της Elysee. Είναι η συνδυασμένη ενέργεια και τα ταλέντα όλων των εταιρειών και των ανθρώπων. Είναι ο λόγος που έχουμε ένα ακόμη ορόσημο σε αυτό το όμορφο ταξίδι!»

Με κύριο στόχονα είναι οι καλύτεροι, πιο αξιόλογοι και πιο πρωτοποριακοί προμηθευτές συστημάτων σωληνώσεωνκαι εξαρτημάτων ύδρευσης και άρδευσης σε όλο τον κόσμο, ηεταιρεία Elysée γιόρτασε το ορόσημο των 40 χρόνωνκαι συνεχίζει τη σταθερά ανοδική πορεία της προς την κατάκτηση της παγκόσμιας κορυφής με σλόγκαν StreamingWater, StreamingLife!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top