ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το ακριβότερο έπαθλο στον 13ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ!

Το ακριβότερο έπαθλο στον 13ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ!

Το χαμόγελο της ικανοποίησης χιλιάδων δρομέων για τη συμμετοχή τους στον 13ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ αλλά και στις διαδρομές ανθρωπιάς, ήταν πάλι το ακριβότερο έπαθλο για τους ανθρώπους της ΟΠΑΠ Κύπρου. Ήταν και ένα μετάλλιο τιμής για τα πενήντα χρόνια δράσης της εταιρίας ΟΠΑΠ Κύπρου η οποία, μέσα από τις δημιουργικές διαδρομές της στην υγεία, τον πολιτισμό, την παιδεία, το περιβάλλον και τον αθλητισμό, διανύει τον μαραθώνιο προσφοράς στην κυπριακή κοινωνία.

Ο απολογισμός του 13ου ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ έχει ήδη αφήσει τις θετικότερες των εντυπώσεων τόσο για την ίδια τη διοργάνωση όσο και για τη χώρα μας, η οποία καθίσταται πια σημείο αναφοράς για τέτοιου είδους ποιοτικές και μαζικές διοργανώσεις. Αφήνει όμως ο απολογισμός και την απέραντη ικανοποίηση από την ενίσχυση του έργου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, ενίσχυση που ήταν και η βασική προϋπόθεση για την ΟΠΑΠ Κύπρου, όταν πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισε την ενεργό συμμετοχή της στη διοργάνωση.


Η αυθόρμητη ανταπόκριση όσων συμμετείχαν επιβεβαίωσε τη σημαντικότητα της ευαισθητοποίησης του κοινού, ιδιαίτερα των νέων, στο θέμα των δοτών μυελού των οστών, μέσω της μαζικότητας του αθλητισμού. Η υγιής αξιοποίηση του αθλητισμού αποτελεί άλλωστε συστηματική προσέγγιση της ΟΠΑΠ Κύπρου με ουσιαστικά αποτελέσματα προς το ευρύτερο όφελος της κοινωνίας μας.


«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την αγωνιστική επιτυχία της διοργάνωσης αλλά και γιατί λειτούργησε εύστοχα η κοινωνική διάστασή της προς όφελος του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, η διαρκής στήριξη του οποίου βρίσκεται στις προτεραιότητες της ΟΠΑΠ Κύπρου» δήλωσε μετά τον αγώνα ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Δημήτρης Αλετράρης, προσθέτοντας και την ικανοποίηση από το γεγονός ότι «οι χιλιάδες δρομείς, οι οποίοι έλαβαν μέρος στον 13ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, μοιράστηκαν μαζί μας τη χαρά για τα πενήντα χρόνια της ΟΠΑΠ στην Κύπρο».


Ο κύριος Αλετράρης ηγήθηκε μάλιστα και της ομάδας της ΟΠΑΠ Κύπρου η οποία έτρεξε με ενθουσιασμό στον Εταιρικό Μαραθώνιο! Κι αν είναι ένας συμβολισμός που αναδεικνύει η αγωνιστική συμμετοχή της ομάδας της ΟΠΑΠ Κύπρου στον 13ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, αυτός θα πρέπει ασφαλώς να αναζητηθεί στις διαδρομές προσφοράς που η εταιρία διανύει από το 1969 στην κυπριακή κοινωνία, με σταθερά και συνεπή βήματα!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top