ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Panerai Luminor Marina

Panerai Luminor Marina

To ρολόι σύμβολο της Panerai, το Luminor Marina έρχεται σε νέα έκδοση, δυνατό και ανθεκτικό όπως το ανοξείδωτο ατσάλι από το οποίο είναι φτιαγμένα η κάσα και το μπρασελέ του, καθώς και την P.9010, την αυτόματη μηχανική κίνηση του κατασκευαστή.

Διαθέσιμο σε μεγέθη 42 ή 44 χιλιοστών, το νέο Luminor Marina διαθέτει μια ολοκαίνουρια ασημένια κάσα, με ένα ειδικό σαγρέ φινίρισμα από κάθετες ρίγες και μεγάλες φιγούρες καλυμμένες με λευκό φωτεινό υλικό, κάτι που εξασφαλίζει εξαιρετική ορατότητα τη νύχτα και στο νερό. Συμμετρικός με την ημερομηνία στις 3 η ώρα, είναι ο μετρητής στις 9 η ώρα, όπου περιστρέφεται ο μπλε δείκτης των μικρών δευτερολέπτων. Το μπλε είναι το χρώμα της Panerai και της θάλασσας, το στοιχείο με το οποίο η μάρκα ήταν ανέκαθεν ιστορικά συνδεδεμένη.


Το καντράν, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 316L, κράμα ιδιαίτερα ανθεκτικό στη διάβρωση, έχει τον κλασικό σχεδιασμό Panerai, με τη συσκευή "γέφυρα" που προστατεύει την κορώνα και διαθέτει ένα τέλεια ενσωματωμένο μεταλλικό μπρασελέ. Το σχήμα κάθε συνδέσμου, θυμίζει τη γραφική γέφυρα και είναι αρμονικά ενσωματωμένο με τους άλλους κρίκους - χωρίς βίδες – σ’ ένα μπρασελέ που είναι απόλυτα εργονομικό, ευέλικτο και ευχάριστο στον καρπό, σπορ, αλλά και με πολύ σικ σχεδιασμό, με εναλλασσόμενα γυαλισμένα και σαγρέ τελειώματα.


Στο πίσω μέρος τoυ καντράν, μπορεί κάποιος να θαυμάσει το ταλαντευόμενο βάρος της κίνησης P.9010, με αυτόματη λειτουργία και αποθεματικό ισχύος τριών ημερών, μέσα από ένα γυάλινο άνοιγμα. Ο μηχανισμός κίνησης διαθέτει μια συσκευή για άμεση διακοπή του τροχού ισορροπίας, ώστε να συγχρονίζει το ρολόι και τον μηχανισμό κίνησης για ταχεία ρύθμιση του δείκτη της ώρας, ο οποίος μπορεί να μετακινηθεί προς τα εμπρός ή προς τα πίσω χωρίς παρεμβολή στη λειτουργία του λεπτοδείκτη. Αυτή η συγκεκριμένη λειτουργία, πολύ χρήσιμη κατά τη ρύθμιση του χρόνου ή την αλλαγή της ζώνης ώρας, επιτρέπει επίσης την ταχεία ρύθμιση της ημερομηνίας.


Οι δύο νέες εκδόσεις του Luminor Marina με διάμετρο 42 mm (PAM00977) και 44 mm (PAM00978), είναι ανθεκτικές στο νερό στα 10 bar (100 μέτρα) και στα 300 bar (300 μέτρα) αντίστοιχα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top