ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΠΑΛΑΡΑ η Μπάγερν Μονάχου, ΔΙΕΛΥΣΕ την… «άτυχη» Ντόρτμουντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΠΑΛΑΡΑ η Μπάγερν Μονάχου, ΔΙΕΛΥΣΕ την… «άτυχη» Ντόρτμουντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε πλάκα στην Ντόρτμουντ, την διέλυσε με το απίστευτο 5-0 και την προσπέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας 6 στροφές πριν το τέλος.

Στην Γερμανία όλοι οι αντίπαλοι της, την βλέπουν και τρέμουν. Δεν μπορούν να την κοιτάξουν στα μάτια.

Η Ντόρτμουντ που είχε προβάδισμα 8 βαθμών στην χειμερινή διακοπή, έχασε το προβάδισμα σε χρόνο ρεκόρ και στο Μόναχο έχασε τα αυγά και τα πασχάλια.

Η Μπάγερν δεν είχε καμία διάθεση να αμφισβητηθεί η υπεροχή της και με ένα μαγικό πρώτο μέρος έφτασε στο ασύλληπτο 5-0 που την φέρνει στην κορυφή πια με ένα βαθμό διαφορά έξι στροφές πριν το τέλος.

Με εξαίρεση ένα δοκάρι του Νταούντ στο 7ο λεπτό, η Μπάγερν ήταν σαρωτική στο γήπεδο. Μέσα σε επτά λεπτά (10’ – 17’) δύο πρώην Βεστφαλοί (Χούμελς – Λεβαντόφσκι) τελείωσαν το ντέρμπι, με τον Μπούρκι να προσπαθεί με τις αποκρούσεις του να κρατήσει το σκορ σε νορμάλ επίπεδα.

Δεν το κατάφερε όμως. Λίγο πριν την ανάπαυλα ένα ακόμα ζευγάρι γκολ από Τσάβι Μαρτίνες (41’) και Γκνάμπρι (43’) έφτασαν το σκορ στο απίστευτο 4-0, μετατρέποντας το δεύτερο ημίχρονο σε τυπική διαδικασία.

Οι Βαυαροί σήκωσαν το πόδι από το γκάζι, όμως βρήκαν και πέμπτο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Λεβαντόφσκι, διαλύοντας το ηθικό της Ντόρτμουντ, που πολύ δύσκολα πια, θα σηκώσει κεφάλι τη φετινή περίοδο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top