ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αν και σε πάγκο άλλης ομάδας Α΄ κατηγορίας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για «Τρίσκο» και ΑΕΚ – Όλα όσα είπε ο πρώην παικταράς

Αν και σε πάγκο άλλης ομάδας Α΄ κατηγορίας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για «Τρίσκο» και ΑΕΚ – Όλα όσα είπε ο πρώην παικταράς

Ραδιοφωνικές δηλώσεις παραχώρησε το πρωί της Τρίτης στον Super Sport FM ο βοηθός προπονητής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Λευτέρης Ελευθερίου.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Πως είναι τα πράγματα στην Ένωση; «Τα πράγματα όπως τα έφεραν τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα βρει τα πόδια της, θα πάρουμε αποτελέσματα στα επόμενα παιχνίδια και θα μείνουμε στην κατηγορία».

Όλες οι ομάδες στην κάτω ζώνη έχουν δείξει τις δυνατότητές τους και είναι όλα ενδιαφέρον τα παιχνίδια που βλέπουμε… «Είναι αλήθεια, είναι μια απαιτητική χρονιά για όλους. Όλες οι ομάδες παρουσιάζουν καλό πρόσωπο και διαφορές είναι μικρές, όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες. Χάσαμε τα τελευταία δυο παιχνίδια, να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε. Έχουμε ποιότητα και μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα».

Για τα 71 γκολ του Τρισκόφσκι στην ΑΕΚ που ισοφάρισε το ρεκόρ σου… «Είμαι διπλά χαρούμενος αφού είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας και έχει βοηθήσει την ΑΕΚ. Ξεκίνησε από το Παραλίμνι, έκανε σπουδαία καριέρα σε όποια ομάδα και να αγωνίστηκε. Θα ήμουν τριπλά χαρούμενος αν κατάφερνε και ένα Κύπριος να σπάσει αυτό το ρεκόρ. Έδειξε ότι είναι από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν από την Κύπρο. Με τον Τρισκόφσκι είναι άλλη ομάδα η ΑΕΚ».

Για τις διαφορές που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, από τον καιρό που αγωνιζόταν ο ίδιος… «Κάναμε και 6-7 μήνες απλήρωτοι εμείς τότε. Το 1998 αν θυμάμαι καλά με τον κ. Χατζηπιερή πήγαμε προετοιμασία ποδοσφαιριστές 9 ποδοσφαιριστές. Ήταν δύσκολα για εμάς όμως είχαμε αρχίσει να βρίσκουμε τα πόδια μας. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τις περιόδους, είναι διαφορετικοί καιροί. Τώρα στην ΑΕΚ είναι πιο καλά τα πράγματα. Είναι πιο εύκολο για ένα ποδοσφαιριστή να σκοράρει αρκετά γκολ».

Για την ΑΕΚ… «Αν η ΑΕΚ έκανε την αλλαγή προπονητή πιο γρήγορα, είμαι σίγουρος ότι θα ήταν στην 1η θέση ή στην 2η και θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα. Ξεκίνησε αρκετά καλά τη φετινή περίοδο. Μετά στην πορεία, με τα παιχνίδια και της Ευρώπης, υπήρχαν και τραυματισμοί και την επηρέασαν σημαντικά».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top