ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανοίγει τα… χαρτιά του για το ντέρμπι του ΓΣΠ με ΑΠΟΕΛ – Ο πονοκέφαλος

Ανοίγει τα… χαρτιά του για το ντέρμπι του ΓΣΠ με ΑΠΟΕΛ – Ο πονοκέφαλος

Η ώρα 12:15 το μεσημέρι του Σαββάτου ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, θα παραθέσει συνέντευξη τύπου, ενόψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για τη 2η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ο Ισπανός κόουτς θα έχει μαζί του και ποδοσφαιριστή της ομάδας, όπου οι δυο τους θα δώσουν τις δικές τους απόψεις και το πως αντιμετωπίζουν την αυριανή αναμέτρηση στο γήπεδο της Λευκωσίας.

Είναι γεγονός πως απογοήτευσε αρκετά ο αποκλεισμός από τον θεσμό του κυπέλλου, την περασμένη Τετάρτη από τον ΑΠΟΕΛ, έτσι στην ΑΕΚ κοιτάνε πλέον τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στον θεσμό του πρωταθλήματος και το πως θα μπορέσει η Λαρνακιώτικη ομάδα να τερματίσει στην καλύτερη δυνατή θέση και με τους πιο πολλούς βαθμούς όσο γίνεται…

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ για το αυριανό ντέρμπι έχει να αντιμετωπίσει και σημαντικά αγωνιστκά προβλήματα.  Μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε στους παίκτες του, σήμερα η προπόνηση αναμένεται να ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό, κυρίως γύρω από τις περιπτώσεις των Τρισκόφσκι και Τέτε, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ισπανός κόουτς για τον αυριανό αγώνα στους Ακοράν και Κάσες.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια τοποθέτηση περί αγωνιστικών προβλημάτων από τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ στη δημοσιογραφική διάσκεψη του μεσημεριού.

Έχοντας μπροστά του όλα τα δεδομένα ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ποιοι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και ποιοι όχι, έτσι θα καταστρώσει και το πλάνο του απέναντι στον ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ, ευελπιστώντας ότι αύριο θα μπορέσει η αποστολή της ΑΕΚ να επιστρέψει από το γήπεδο της πρωτεύουσας με νίκη ή με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top