ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΛΕΜΕΣΟΥ- Άφαντος ο 29χρονος - Τον ψάχνει παντού η Αστυνομία

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΛΕΜΕΣΟΥ- Άφαντος ο 29χρονος - Τον ψάχνει παντού η Αστυνομία

Άφαντος παραμένει ο 29χρονος άνδρας που φέρεται να μαχαίρωσε 25χρονο μετά από διαφωνία του το απόγευμα της Τετάρτης (03/011) στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση, ο 29χρονος που φέρεται να μαχαίρωσε τον 25χρονο με αποτέλεσμα να καταλήξει τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, παραμένει μέχρι στιγμής άφαντος, ενώ καταζητείται από την Αστυνομία. 

Υπενθυμίζουμε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή της Γερμασόγειας στην Λεμεσό, γύρω στις 18:10, όταν η Αστυνομία ενημερώθηκε για τον τραυματισμό νεαρού προσώπου συνέπεια καυγά.  

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού εντοπίζοντας τραυματισμένο τον 25χρονο ο οποίος και μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όπως πληροφορούμαστε τα αιτία του καυγάφαίνεται να είναι μια γυναίκα με την οποία ο ένας είχε δεσμό και ο άλλος φέρεται να την παρενοχλούσε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE