ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγοί προσοχή! Αρκετές εργασίες σε Λεμεσό και Πάφο κλείνουν δρόμους

Οδηγοί προσοχή! Αρκετές εργασίες σε Λεμεσό και Πάφο κλείνουν δρόμους

Στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα για την Πέμπτη (11/04), ωστόσο σε Λεμεσό και Πάφου οι εργασίες αυξάνονται σε αρκετά σημεία με αποτέλεσμα να κλείνουν δρόμοι. 

Στην λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ, στην Λεμεσό, θα διεξάγονται και σήμερα εργασίες σφραγιστικής επάλειψης στο οδόστρωμα, μεταξύ των ωρών 09:00 - 17:30. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση, σε μήκος μέχρι 200μ. περίπου κάθε φορά. Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορία. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν την ερχόμενη Κυριακή, 14 Απριλίου.

Στην Πάφο, συνεχίζονται οι εργασίες ενοποίησης του Αρχαιολογικού Χώρου Κάτω Πάφου, με αποτέλεσμα ο συνδετήριος δρόμος μεταξύ της πλατείας του Αρχαιολογικού χώρου, στην περιοχή από την λεωφόρο Αποστόλου Παύλου – μετά από τον κυκλικό κόμβο - μέχρι το εκκλησάκι της Αγίας Σολομωνής, να παραμείνει κλειστός. Οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν τις οδούς Αγίων Αναργύρων, Αγαπήνωρος και Αγίου Αγαπητικού. Οι εργασίες θα συνεχίζονται μέχρι και τις 22 Απριλίου. 

Υπενθυμίζεται ότι, στον παλαιό δρόμο Λεμεσού - Πάφου, παρά την Πέτρα του Ρωμιού, λόγω σοβαρού προβλήματος διάβρωσης των πρανών, τμήμα του δρόμου μήκους τριών χιλιομέτρων περίπου, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση για λόγους οδικής ασφάλειας. Συγκεκριμένα από Πάφο προς Λεμεσό ο παλαιός δρόμος θα είναι κλειστός 200μ. περίπου μετά την πάροδο που οδηγεί προς το τουριστικό εστιατόριο ΚΟΤ παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Η πρόσβαση από Πάφο προς Πισσούρι/Λεμεσό θα γίνεται μόνο από τον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού και τον ανατολικότερο ανισόπεδο κόμβο Πισσουρίου. Από Λεμεσό προς Πάφο ο παλαιός δρόμος θα είναι κλειστός από τη συμβολή του με το συνδετικό δρόμο που οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου.

Η πρόσβαση από Λεμεσό και Πισσούρι προς Πέτρα του Ρωμιού θα γίνεται από τον αυτοκινητόδρομο μέσω του δυτικότερου ανισόπεδου κόμβου Πέτρας του Ρωμιού. Οι εργασίες αποκατάστασης στο δρόμο αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Μαΐου. 

Προτρέπονται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να τηρούν πάντοτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα Τροχαίας.

Συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top