ΚΟΣΜΟΣ

Έκαψε το σπίτι του, φώναξε «φωτιά» και άρχισε να σκοτώνει τους γείτονες

Έκαψε το σπίτι του, φώναξε «φωτιά» και άρχισε να σκοτώνει τους γείτονες

Ανάμεσα στα θύματα του και ανήλικο κορίτσι ενώ τραυμάτισε άλλα 13 άτομα εκ των οποίων αρκετοί νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Υπόθεση που προκαλεί σοκαρισμό στην Νότια Κορέα, όπου 42χρονς φέρεται να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του σε πολυκατοικία στην πόλη Τζιντζού και στην συνέχεια άρχισε να φωνάζει «φωτιά» προς τους υπόλοιπους ένοικους, στήνοντας καρτέρι στην σκάλα για να τους μαχαιρώσει. 

Συνολικά 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ άλλοι 13 τραυματίστηκαν. Ανάμεσα στα θύματα είναι μια 12χρονη, η μητέρα και η γιαγιά της ενώ αρκετοί από τους τραυματίεςνοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 42χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς που χρειάστηκε αρχικά να τον πυροβολήσουν με σφαίρα και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν τέιζερ για να τον ακινητοποιήσουν.

Αρχικά ο 42χρονος, είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τους ενοίκους της πολυκατοικίας γιατί ήταν απλήρωτος.

Ώρες μετά τη σύλληψη του 42χρονου δολοφόνου αστυνομικοί ανακοίνωσαν, σύμφωνα με τους Korean Times, ότι ο άνδρας εμφάνιζε σημάδια σχιζοφρένειας καθώς τους έλεγε ότι έκανε την επίθεση «ως αυτοάμυνα απέναντι σε δυνάμεις που τον απειλούσαν».

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν, τέλος, ότι στο παρελθόν ο Αν είχε τσακωθεί τουλάχιστον πέντε φορές με τους άλλους ενοίκους της πολυκατοικίας τους οποίους κατηγορούσε, μεταξύ άλλων, για φασαρία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top