ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 16χρονος προκάλεσε τραυματισμό αστυνομικού της ομάδας «Ζ» -Καρέ-καρέ η σύλληψη του - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 16χρονος προκάλεσε τραυματισμό αστυνομικού της ομάδας «Ζ» -Καρέ-καρέ η σύλληψη του - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό περιστατικό με τραυματισμό αστυνομικού και αποτέλεσμα τη σύλληψη 16χρονου σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/04) σε κεντρική λεωφόρο της Λευκωσίας.

Του Φάνη Μακρίδη

Γύρω στις 11:40 το πρωί νεαρός ευρισκόμενος πάνω σε σκούτερ, αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υπόδειξη αστυνομικού της ομάδας «Ζ» που του έκανε σήμα να σταματήσει.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάπτυξε ταχύτητα και οδήγησε το σκούτερ καταπάνω στον μοτοσικλετιστή της Αστυνομίας τη στιγμή που ο τελευταίος ήταν πάνω στο δίκυκλο και σταματημένος στην άκρη του δρόμου. Το αποτέλεσμα ήταν το μέλος της αστυνομικής δύναμης να πέσει κάτω και να τραυματιστεί (στα πόδια σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση). Εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αν και δεν υπάρχει ξεκάθαρη επίσημη ενημέρωση κατά πόσον ήταν σκόπιμη η ενέργεια του νεαρού, εντούτοις είναι προφανές και από τη σύλληψη (όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες μας, οι αστυνομικοί φόρεσαν χειροπέδες στον νεαρό) ότι η Αστυνομία έχει λόγους να πιστεύει ότι υπήρχε πρόθεση από μέρους του ανήλικου.

Το ThemaOnline βρέθηκε άμεσα στο σημείο (σε πάροδο της λεωφόρου Λουκή Ακρίτα, απέναντι από το υπ. Γεωργίας) και κατέγραψε καρέ – καρέ τη σύλληψη του νεαρού από άνδρες της δύναμης.

Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, δεν χρησιμοποίησαν βία, ενώ και ο νεαρός έδειχνε έτοιμος να δεχθεί τις συνέπειες των πράξεών του, χωρίς να αντιδράσει. Λίγο αργότερα τα όργανα της τάξης μετέφεραν τον συλληφθέντα, για να μην είναι σε κοινή θέα.

Όπως πληροφορούμαστε, στην κατοχή του νεαρού βρέθηκε σπαστήρας. Να σημειωθεί ότι βάσει του νόμου, οποιοδήποτε πρόσωπο άνω των 14 είναι ποινικά υπεύθυνο για τις πράξεις του.

Οι φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από τη σκηνή δίνουν την πλήρη εικόνα για τη σύλληψη, αλλά και τις εκεί εξετάσεις των αστυνομικών της δύναμης μετά το επεισόδιο. Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες που παρουσιάζουν το πρόσωπο του νεαρού έχουν τύχει επεξεργασίας, καθώς στόχος μας δεν είναι να τον διασύρουμε, αλλά να προβληματίσουμε:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top