Τροχαίο με το «καλημέρα» στην Αγία Νάπα - Στο νοσοκομείο δύο τραυματίες

Τροχαίο με το «καλημέρα» στην Αγία Νάπα - Στο νοσοκομείο δύο τραυματίες

Τροχαίο σημειώθηκε στις 6:10 σήμερα το πρωί της Τρίτης (13/05) στον κυκλικό κόμβο Αγίας Νάπας στο τέλος του αυτοκινητόδρομου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους παρά τον κυκλικό κόμβο Αγίας Νάπας

Από την οδική σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα τα οποία διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τα οποία διερευνά η Αστυνομία, φαίνεται ο ένας εκ των δύο οδηγών, να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE