ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ – ΜΙΤΣΕΡΟ: Αξιολογήθηκε από ψυχίατρο ο 35χρονος –Έχει πλήρη συναίσθηση των όσων έκανε

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ – ΜΙΤΣΕΡΟ: Αξιολογήθηκε από ψυχίατρο ο 35χρονος –Έχει πλήρη συναίσθηση των όσων έκανε

Σύμφωνα, με τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας για την κατάσταση του αξιωματικού της Εθνικής Φρουράς, έχει πλήρη συναίσθηση των εγκλημάτων που διέπραξε.

Με απλά λόγια, δεν φαίνεται να παρουσιάζει κάποιο σοβαρό ψυχιατρικό νόσημα, όπως σχιζοφρένεια, μανιοκατάθλιψη, διπολισμό ή άλλη ψυχιατρική διαταραχή.
Αυτό σημαίνει ότι είναι σε θέση να παρακολουθήσει δικαστικές διαδικασίες και γνώριζε πολύ καλά τι έπραττε.

Σύμφωνα με γνώμες ειδικών, φαίνεται ότι ο 35χρονος είναι ψυχοπαθητική προσωπικότητα. Δεν μπορεί να αναπτύξει συναισθηματικούς δεσμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE