EKTAKTO: Ακόμη ένα θύμα του Μεταξά το πτώμα στην Ορούντα

EKTAKTO: Ακόμη ένα θύμα του Μεταξά το πτώμα στην Ορούντα

Νέες εξελίξεις που σοκάρουν γύρω από τον 35χρονο λοχαγό της Εθνικής Φρουράς που όπως όλα δείχνουν έχει διαπράξει άλλο ένα έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο ίδιος ομολόγησε στους ανακριτές ότι είναι «θύμα του Ορέστη» το πτώμα που εντοπίστηκε σε πεδίο βολής στην Ορούντα το απόγευμα της Πέμπτης (25/04).

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο 35χρονος λοχαγός της ΕΦ μετά την παρουσία του στο Δικαστήριο για τρίτο φόνο εκ προμελέτης οδηγήθηκε εκ νέου για υποδείξεις σκηνών στους ανακριτές. Ο ίδιος φαίνεται να έδειξε το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε το μακάβριο εύρημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: 52 χρόνια από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου – Η μέρα που άλλαξε για πάντα την ιστορία της Κύπρου

VIDEO: 52 χρόνια από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου – Η μέρα που άλλαξε για πάντα την ιστορία της Κύπρου

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που άνοιξε τον δρόμο για την τουρκική εισβολή πέντε ημέρες αργότερα και τις τραγικές συνέπειες που εξακολουθεί να βιώνει το νησί μέχρι σήμερα.

BEST OF TOTHEMAONLINE