EKTAKTO: Ακόμη ένα θύμα του Μεταξά το πτώμα στην Ορούντα

EKTAKTO: Ακόμη ένα θύμα του Μεταξά το πτώμα στην Ορούντα

Νέες εξελίξεις που σοκάρουν γύρω από τον 35χρονο λοχαγό της Εθνικής Φρουράς που όπως όλα δείχνουν έχει διαπράξει άλλο ένα έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο ίδιος ομολόγησε στους ανακριτές ότι είναι «θύμα του Ορέστη» το πτώμα που εντοπίστηκε σε πεδίο βολής στην Ορούντα το απόγευμα της Πέμπτης (25/04).

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο 35χρονος λοχαγός της ΕΦ μετά την παρουσία του στο Δικαστήριο για τρίτο φόνο εκ προμελέτης οδηγήθηκε εκ νέου για υποδείξεις σκηνών στους ανακριτές. Ο ίδιος φαίνεται να έδειξε το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε το μακάβριο εύρημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή» Στην Κύπρο Μακρόν και Μητσοτάκης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE