Πεντάχρονος οδήγησε την Αστυνομια στα πτώματα της μητέρας και του αδερφού του

Πεντάχρονος οδήγησε την Αστυνομια στα πτώματα της μητέρας και του αδερφού του

Τα άψυχα σώματα μιας Γερμανίδας και του δεκάχρονου γιου της εντόπισαν οι αρχές της Ισπανίας μέσα σε μια σπηλιά στο νησί της Τενερίφης ενώ παράλληλα προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα του μικρού παιδιού. 

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, ο άλλος γιος του ζευγαριού ηλικίας πέντε ετών, περιπλανιόταν κλαίγοντας και γεμάτος λάσπες στα βουνά δίπλα από το Αντέχε. Κάποιοι ντόπιοι που τον βρήκαν ειδοποίησαν τις αρχές την Τρίτη 23/4

Η έρευνα ήταν δύσκολη, καθώς η περιοχή έχει πολλές σπηλιές και ομίχλη. Σύμφωνα με την El Pais, η σπηλιά βρέθηκε αφού πρώτα είχε βρεθεί ένα ρολόι σε ένα μονοπάτι.

Ο Γερμανός πατέρας ο οποίος είναι κάτοικος του Αντέχε συνελήφθη στο διαμέρισμά του. Πηγές που επικαλείται η ισπανική El Pais αναφέρουν ότι ο πατέρας ήταν επιθετικός και αρνήθηκε να δώσει στην αστυνομία στοιχεία για τη σύζυγο και τους γιους του.



Τα θύματα φαίνονται να έχουν ξυλοκοπηθεί, και ο αρχές αντιμετωπίζουν την υπόθεση ως περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. 



Το μικρό αγόρι δήλωσε στις αρχές ότι έτρεξε μακριά από την σπηλιά όταν ο πατέρας του αγρίεψε. Η El Pais ανέφερε ότι η μητέρα είχε φτάσει στην Τενερίφη με τα αγόρια τη Μ. Δευτέρα για να επισκεφθεί τον πατέρα. 


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Σύμβολο της αποφασιστικότητας, της θέλησης και της αγάπης των Τ/κ για την ελευθερία, αλλά ταυτόχρονα και έκφραση «της βούλησης ενός κράτους που υπάρχει απέναντι στην αδικία και την ανομία», χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν το νέο «προεδρικό» συγκρότημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE