ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Φωτογραφίες της Maricar στα αρχεία του «Ορέστη»- Σκυφτός στο Δικαστήριο ο 35χρονος

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Φωτογραφίες της Maricar στα αρχεία του «Ορέστη»- Σκυφτός στο Δικαστήριο ο 35χρονος

Εμφανώς καταβεβλημένος και σκυφτός, εμφανίστηκε την Πέμπτη (25/4) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας, ο 35χρονος στρατιωτικός, ύποπτος για τον φόνο της 30χρονης Maricar Valdez Arquiola.

Όπως λέχθηκε στο Δικαστήριο κατά τη διαδικασία έκδοσης διατάγματος προσωποκράτησης του 35χρονου, από τον εξεταστή της υπόθεσης, στις 13/12/17, καταγγέλθηκε από τη μητέρα της Maricar, η εξαφάνιση της.

Κατάθεση από φιλικό πρόσωπο της Maricar, αναφέρει ότι, στις 22:00 της 13ης Δεκεμβρίου 2017 θα συναντούσε κάποιο πρόσωπο.

Τέλη του Ιουλίου του 2018, ο 35χρονος γνώρισε την Αριάν, την οποία σύμφωνα με θεληματική του κατάθεση, όπως λέχθηκε στο Δικαστήριο, την σκότωσε στο σπίτι του και είναι το δεύτερο θύμα του που εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Την περασμένη Τρίτη (23/4), προέκυψε μαρτυρία, σύμφωνα με τον εξεταστή της υπόθεσης, ότι ο ύποπτος συναντήθηκε με την Maricar, ενώ η αστυνομία κατέχει φωτογραφίες από την άδεια παραμονής της 30χρονης στα αρχεία του 35χρονου στρατιωτικού.

Ο “Ορέστης” που δίνει κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται, παραδέχεται ότι είχε συνάντηση με την Maricar.

Το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της Αστυνομίας για διάταγμα προσωποκράτησης του 35χρονου για δύο ημέρες, ενώ το Σάββατο 27/4, αναμένεται να παρουσιαστεί ξανά ενοποιών Δικαστηρίου, για ανανέωση της κράτησης του.

Ο 35χρονος που παρουσιάστηκε χωρίς δικηγόρο, δεν έφερε ένσταση.

Γεωργία Παππούτα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top