ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξελίξεις με Φακούντο Μπερτόλιο – Ψηλά στη λίστα του «τριφυλλιού»

Εξελίξεις με Φακούντο Μπερτόλιο – Ψηλά στη λίστα του «τριφυλλιού»

Μπορεί αυτή τη στιγμή το θέμα που έχει προκύψει με τον Μάκη Χάβο να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τη Λαμία, ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά ωστόσο παραμένει επίσης στο προσκήνιο.

Προφανώς και λόγω των ημέρων του Πάσχα οι συζητήσεις -για το μεταγραφικό σχεδιασμό τουλάχιστον- έχουν «παγώσει».

Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο πως δεν γίνονται προεργασίες. Μια από τις περιπτώσεις που βρίσκονται πιο ψηλά στην «κυανόλευκη» ατζέντα είναι εκείνη του Φακούντο Μπερτόγλιο.

Προτεραιότητα η Λαμία

Στην επιστροφή του στη χώρα μας φέτος, ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός αποτελεί βαρόμετρο για την πορεία του ΠΑΣ Λαμία.

Είναι δεδομένη λοιπόν η επιθυμία της διοίκησης να τον διατηρήσει και του χρόνου στο ρόστερ της. Και για αυτό τον έχουν προσεγγίσει εδώ και καιρό.

Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει κάτοικος Λαμίας. Έχει δέσει με την ομάδα και περνάει καλά στην πόλη, άλλωστε διάλεξε να παντρευτεί εδώ. Για να συμβεί αυτό βέβαια, θα πρέπει αφενός να τα βρει με την ΠΑΕ στο οικονομικό κομμάτι και αφετέρου η ομάδα μας να τον «δελεάσει» περισσότερο από τους υπόλοιπους που έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του.

Για τον «Φλάκο» αποτελούν προτεραιότητα οι συζητήσεις με την ομάδα μας, από τη στιγμή όμως που ούτε λίγο, ούτε πολύ η μισή Super League θα τον ήθελε στο δυναμικό της, δεν γίνεται να κλείνει πόρτες. Πιο «ζωηρό» ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν δείξει ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος.

Ζητάει… αναμονή ο Παναθηναϊκός
Οι «πράσινοι» μάλιστα -σύμφωνα με πληροφορίες του Lamia Ole– είναι εκείνοι, οι οποίοι «ευθύνονται» για το γεγονός πως δεν υπάρχει ακόμα μεγάλη πρόοδος στις συζητήσεις.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Νίκος Νταμπίζας έχει μιλήσει με τον μάνατζερ του Μπερτόγλιο και του έχει ζητήσει ο πελάτης του να μην πάρει οριστικές αποφάσεις μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.

Μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες του μήνα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να καθορίσει το μπάτζετ της νέας χρονιάς και τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν. Οι Φράνκο Μάζουρεκ και Φακούντο Μπερτόγλιο είναι δύο από τις περιπτώσεις που βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα του Γιώργου Δώνη. Για το λόγο αυτό λοιπόν, έχουν ζητήσει στην πλευρά των ποδοσφαιριστών να τηρήσουν στάση αναμονής, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το πλάνο του αθηναϊκού συλλόγου για τη νέα χρονιά.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα στην υπόθεση Μπερτόγλιο. Μιλάμε ωστόσο για πολύ μεγάλο μέγεθος, που δύσκολα θα του έκλεινε την πόρτα οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής…

Πηγή: lamiaole.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top