ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κλειδώνει» το… δέσιμο του Κολοβού στην Ομόνοια

«Κλειδώνει» το… δέσιμο του Κολοβού στην Ομόνοια

Το…αστέρι του διεθνούς μεσοεπιθετικού έλαμψε στη Βοσνία με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας και ο κυπριακός σύλλογος κάνει (εγκαίρως) τα κουμάντα του. Το SDNA έχει το ρεπορτάζ.

«Ελα μωρέ, ποιος Κολοβός τώρα» βιάστηκαν να σχολιάσουν ουκ ολίγοι «ειδικοί», όταν ο Άγγελος Αναστασιάδης έστειλε το «γαλανόλευκο» προσκλητήριο με παραλήπτη τον 25χρονο μεσοεπιθετικό στην Κύπρο.

Βλέπετε, δεν τους…γέμιζε το μάτι, αλλά ευτυχώς για την Εθνική ομάδα, οι κλήσεις δεν γίνονται με τα «έλα μωρέ» αλλά κατόπιν των αξιολογήσεων – αποφάσεων του ομοσπονδιακού κόουτς.

Και στην προκειμένη περίπτωση ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού, βγάζει «ασπροπρόσωπο» τον Άγγελο και μαζί με αυτόν και την Ομόνοια που τον περασμένο Γενάρη προχώρησε στην απόκτησή του.

Ο Κολοβός εκτός από το «χρυσό» – γκολ που έδωσε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στον αγώνα της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Βοσνία στη Ζένιτσα, έβαλε μπροστά με το «καλημέρα» (12 συμμετοχές – 3 γκολ) την υπόθεσή της απόσβεσης της μεταγραφής του στην κυπριακή ομάδα.

Και για αυτό το λόγο, στην Ομόνοια σπεύδουν να λάβουν τα μέτρα τους. Ορμώμενοι από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο «νησί της Αφροδίτης», όσο και με την Εθνική Ελλάδας, ετοιμάζονται να τον «δέσουν» στο ρόστερ τους.

Όπως αποκάλυψε το SDNA στις 5 Μαρτίου, στη συμφωνία με την Μέχελεν για τον εξάμηνο δανεισμό του Έλληνα ποδοσφαιριστή, υπάρχει μια ρήτρα με καταληκτική ημερομηνία την 31η Μαρτίου, που προσφέρει τη δυνατότητα στην Ομόνοια να προχωρήσει στην αγορά των δικαιωμάτων του Κολοβού για τα επόμενα δύο χρόνια.

Κι αυτή ακριβώς η ρήτρα έρχεται εσχάτως να ενεργοποιηθεί (μέσω Ζένιτσας) διατηρώντας τον Έλληνα διεθνή άσο στο δυναμικό της Ομόνοιας μέχρι και το καλοκαίρι του 2021.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top