ΚΥΠΡΟΣ

Άνετος ο Εθνικός - Σε μπελάδες ο Οθέλλος

Άνετος ο Εθνικός - Σε μπελάδες ο Οθέλλος

Τεράστιας σημασίας νίκη σημείωσε σήμερα ο Εθνικός Άχνας, επικρατώντας εντός έδρας με 3-1 του Οθέλλου. Εννέα βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη.

Ο Εθνικός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, ο Οθέλλος ήταν συμπαγής στην άμυνα αλλά στο 17΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι από ανατροπή του Ίμπσον από τον Ουλίσε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ο Βάλντο που άνοιξε το σκορ. Ο Οθέλλος πίεσε για την ισοφάριση, ήταν η ομάδα που είχε μεγάλη στιγμή με τον Γκριγκαλασβίλι, ενώ ο Εθνικός απάντησε με το μακρινό σουτ του Στόλερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Οθέλλος έχασε ευκαιρία με τον Βέρα και ο Εθνικός διπλασίασε τα γκολ του έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Ίμπσον. Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν το γκολ αλλά αυτοί που είχαν την ουσία, ήταν οι γηπεδούχοι. Ο Μπέλφορντ στο 77΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και ουσιαστικά έβαλε τέλος στην υπόθεση νίκη. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Κώστα Σακκά, ήταν να μειώσει με τον Γκριγκαλασβίλι στα τελευταία στάδια του αγώνα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Bαλβέρδε, Αργυρίου, Έβερτον, Ατάντα, Χριστοφή, Ίμπσον (64΄ Ζουνίνιο), Πράκερ, Γκαρσία (73΄ Χατζηβασίλης), Στόλερ, Βάλντο (90+3΄ Γιαγκουδάκης), Μπέλφορτ.

ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥ: Ρόιν, Ουλίσε (53΄ Σάσι), Βασιλείου (79΄ Κυριάκου), Σπρόκελ, Γκριν, Ευθυμίου, Παναγιώτου, Χμαλάτζε (75΄ Γκαρσία), Πουτζιουρής, Γκριγκαλασβίλι, Βέρα.

Ο Μαμαντού δηλώθηκε στο αρχικό σχήμα του Εθνικού αλλά έμεινε τελικά στα αποδυτήρια και την θέση του πήρε ο Χριστοφή.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top