ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Για αυτοψία στην σκηνή οι Βρετανοί εμπειρογνώμονες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Για αυτοψία στην σκηνή οι Βρετανοί εμπειρογνώμονες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για αυτοψία στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού, μετέβηκαν οι εμπειρογνώμονες της Scotland Yard, το απόγευμα της Τρίτης (30/4).

Της Γεωργίας Παππούτα

Όπως είχε αναφέρει και στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, οι Βρετανοί εμπειρογνώμονες θα μεταβούν σε όλα τα μέτωπα όπου διεξάγονται έρευνες για εντοπισμό θυμάτων του Νίκου Μεταξά, σκηνές τις οποίες υπέδειξε ο ίδιος τόσο στην ομολογία του, όσο και επί τόπου, όταν οδηγήθηκε από τους ανακριτές.

Ο κ. Αγγελίδης επίσης, επισήμανε ότι οι ειδικοί από το Ηνωμένο Βασίλειο, θα έχουν συμβουλευτικό ρόλο στις έρευνες.

Θυμίζουμε ότι ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, Νίκος Μεταξάς, έχει παραδεχθεί εφτά συνολικά φόνους. Της Μαρί Ρόουζ και της 6χρονης κόρης της από τις Φιλιππίνες, της Arian Palanas Lozano και της Maricar Valdez Arquila επίσης από τις Φιλιππίνες, μιας γυναίκας της οποίας δεν θυμόταν όνομα και καταγωγή, της Livia Florentina Bunea 36 ετών και της 8χρονης κόρη της, Elena Natalia Bunea από την Ρουμανία. 

Τα τρία τελευταία πρόσωπα, ομολόγισε ότι όταν τα σκότωσε, τοποθέτησε τις σορούς τους σε ταξιδιωτικές βαλίτσες και τις έριξε στην Κόκκινη λίμνη του Μιτσερού.  Η μια εκ των οποίων εντοπίστηκε και ανασύρθηκε την Κυριακή (28/4), ενώ οι υπόλοιπες αναζητούνται.

Όσον αφορά την Μαρί Ρόουζ, ήταν η πρώτη σορός που εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο Μιτσερό, όπως και την Αριάν Λοζάνο στην συνέχεια. Η 6χρονη κόρη της Ρόουζ, αναζητείται στην Λίμνη «Μεμί» στον Ξυλιάτου, όπου ο 35χρονος υπέδειξε ως το σημείο έριξε το άψυχο σωματάκι της.

Η γυναίκα της οποίας δεν θυμόταν όνομα και καταγωγή ο κατ' ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος, εντοπίστηκε μέσα σε λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για την Κάτχα Άνου από το Νεπάλ. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top