ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

«Internal Audit: The New Era»: 4ο Ετήσιο Συνέδριο του Συνδέσμου Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου

«Internal Audit: The New Era»: 4ο Ετήσιο Συνέδριο του Συνδέσμου Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου

Ο Σύνδεσμος Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Cyprus Internal Audit Forum το 2016, 2017 και 2018, διοργανώνει το 4ο συνέδριο στη σειρά, με τίτλο: «Internal Audit: The New Era», την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 (8.30 π.μ. – 2.30 μ.μ.) στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus στη Λευκωσία.

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό, μέσω των παρουσιάσεών τους, θα ασχοληθούν μεταξύ άλλων, με τις μελλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας του εσωτερικού ελέγχου, τους τρόπους αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει ο τομέας αυτός, το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο εσωτερικός ελεγκτής στην καταπολέμηση του ξεπλύματος παράνομου χρήματος, την ανάπτυξη και χρήση της τεχνολογίας από τον εσωτερικό έλεγχο, κτλ.

Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών θα είναι το μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Εσωτερικού Ελέγχου (ECIIA) κ. Norbert Wagner, η Αναπληρωτής Πρόεδρος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) κα. Fiona Wilkinson, η Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κα. Δήμητρα Καλογήρου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Ελληνικής Τράπεζας Δρ. Ευριπίδης Πολυκάρπου, και άλλοι.

Στο Συνέδριο αναμένεται να συμμετάσχουν επαγγελματίες Εσωτερικοί Ελεγκτές, μέλη Διοικητικών Συμβουλίων, ιδιαίτερα των Επιτροπών Ελέγχου, καθώς και διευθυντικά στελέχη τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα. Οι παρουσιάσεις των ομιλητών του Συνεδρίου θα διεξαχθούν στην αγγλική γλώσσα.

Ο Σύνδεσμος Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου ιδρύθηκε το 1998 και μετρά σήμερα πέραν των 550 εγγεγραμμένων μελών, που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της οικονομίας της χώρας. Είναι πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Εσωτερικού Ελέγχου (ECIIA) και του Διεθνούς Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών (ΙΙΑ Global).

Μπορείτε να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες καλώντας στα γραφεία του Συνδέσμου στο τηλέφωνο 22 68 08 68 ή να μέσω της ιστοσελίδας του Συνδέσμου www.iiacyprus.org.cy.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top