ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – Εκμεταλλεύονται την ευαισθησία των πολιτών – Γέμισε η πόλη με «ζητιάνους – μαϊμού»

ΚΥΠΡΟΣ – Εκμεταλλεύονται την ευαισθησία των πολιτών – Γέμισε η πόλη με «ζητιάνους – μαϊμού»

Πολίτες δίνουν πληροφορίες ή προχωρούν σε καταγγελίες σε αρμόδιες υπηρεσίες, σχετικά με τη δράση κυκλωμάτων ή μεμονωμένων επαιτών, που δρουν κυρίως στην Πάφο.

Όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» πολίτες καταγγέλλουν δύο διαφορετικούς τρόπους δράσης ατόμων.

Οι Αρχές της Πάφου, φαίνεται πως ενεργούν με διακριτικότητα και προσπαθούν να διαλευκάνουν την τυχόν ύπαρξη κυκλώματος ή να φτάσουν σε μεμονωμένα περιστατικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Αστυνομία Πάφου, είναι στα ίχνη δύο κυκλωμάτων, μέλη των οποίων δρουν στην πόλη και επαρχία της, ερχόμενοι από άλλες περιοχές.

Επίσης αναφέρεται ότι όταν κλήθηκαν για ανάκριση πρόσωπα που ζητιάνευαν, στην κατοχή τους εντοπίστηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, εντοπίστηκαν δύο γυναίκες να επαιτούν σε φώτα τροχαίας, φέροντας σε κίνδυνο τόσο την δική τους ασφάλεια όσο και των οδηγών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top