ΚΥΠΡΟΣ – Εκμεταλλεύονται την ευαισθησία των πολιτών – Γέμισε η πόλη με «ζητιάνους – μαϊμού»

ΚΥΠΡΟΣ – Εκμεταλλεύονται την ευαισθησία των πολιτών – Γέμισε η πόλη με «ζητιάνους – μαϊμού»

Πολίτες δίνουν πληροφορίες ή προχωρούν σε καταγγελίες σε αρμόδιες υπηρεσίες, σχετικά με τη δράση κυκλωμάτων ή μεμονωμένων επαιτών, που δρουν κυρίως στην Πάφο.

Όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» πολίτες καταγγέλλουν δύο διαφορετικούς τρόπους δράσης ατόμων.

Οι Αρχές της Πάφου, φαίνεται πως ενεργούν με διακριτικότητα και προσπαθούν να διαλευκάνουν την τυχόν ύπαρξη κυκλώματος ή να φτάσουν σε μεμονωμένα περιστατικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Αστυνομία Πάφου, είναι στα ίχνη δύο κυκλωμάτων, μέλη των οποίων δρουν στην πόλη και επαρχία της, ερχόμενοι από άλλες περιοχές.

Επίσης αναφέρεται ότι όταν κλήθηκαν για ανάκριση πρόσωπα που ζητιάνευαν, στην κατοχή τους εντοπίστηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, εντοπίστηκαν δύο γυναίκες να επαιτούν σε φώτα τροχαίας, φέροντας σε κίνδυνο τόσο την δική τους ασφάλεια όσο και των οδηγών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE