Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ο Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδικτύου

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ο Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδικτύου

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξαν την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 τα μέλη του Κυπριακού Οργανισμού Εκδοτών Διαδικτύου (ΚΟΕΔ), σε Γενική Συνέλευση που έγινε στα γραφεία της OEB. Το νέο Δ.Σ.

Αποτελείται από τους Ξένια Ξενοφώντος (Πρόεδρος - Digital Tree), Χρήστο Δανέζη (Αντιπρόεδρος - Sigmalive), Μιχάλη Οδυσσέως (Γραμματέας - Ant1 Κύπρου), Βαλεντίνο Γεωργίου (Ταμίας - Alpha Κύπρου) και Ανδρέα Νικολαΐδη (Μέλος - Φιλελεύθερος).


Μετά την εκλογική διαδικασία η Πρόεδρος της ΚΟΕΔ, Ξένια Ξενοφώντος, ευχαρίστησε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τα μέλη του Οργανισμού για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη και δήλωσε ότι στόχος της θητείας που ακολουθεί είναι η προώθηση και υλοποίηση των στόχων του Οργανισμού καθώς η διεύρυνση του θεσμικού ρόλου των Διαδικτυακών Εκδοτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Με επίκεντρο την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ασφάλειας, τη στρατηγική αυτονομία και την ειρήνη στην περιοχή, η Κύπρος ανέλαβε επίσημα την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE