Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ο Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδικτύου

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ο Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδικτύου

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξαν την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 τα μέλη του Κυπριακού Οργανισμού Εκδοτών Διαδικτύου (ΚΟΕΔ), σε Γενική Συνέλευση που έγινε στα γραφεία της OEB. Το νέο Δ.Σ.

Αποτελείται από τους Ξένια Ξενοφώντος (Πρόεδρος - Digital Tree), Χρήστο Δανέζη (Αντιπρόεδρος - Sigmalive), Μιχάλη Οδυσσέως (Γραμματέας - Ant1 Κύπρου), Βαλεντίνο Γεωργίου (Ταμίας - Alpha Κύπρου) και Ανδρέα Νικολαΐδη (Μέλος - Φιλελεύθερος).


Μετά την εκλογική διαδικασία η Πρόεδρος της ΚΟΕΔ, Ξένια Ξενοφώντος, ευχαρίστησε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τα μέλη του Οργανισμού για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη και δήλωσε ότι στόχος της θητείας που ακολουθεί είναι η προώθηση και υλοποίηση των στόχων του Οργανισμού καθώς η διεύρυνση του θεσμικού ρόλου των Διαδικτυακών Εκδοτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE