ΠΑΦΟΣ: 80χρονη έφυγε από το σπίτι της και αγνοείται – Σε συναγερμό η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: 80χρονη έφυγε από το σπίτι της και αγνοείται – Σε συναγερμό η Αστυνομία

Σε συναγερμό έχει τεθεί η Αστυνομία Πάφου το βράδυ της Πέμπτης (9/5), όταν χάθηκαν τα ίχνη ηλικιωμένης γυναίκας με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες η 80χρονη γυναίκα από την Ρωσία λίγο μετά της 20:00 το βράδυ έφυγε από το σπίτι της στην Πέγεια, πεζή και έκτοτε δεν έχει επιστρέψει.

Ο Ελληνοκύπριος γαμπρός της κατήγγειλε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία η οποία από το βράδυ της Πέμπτης διεξάγει έρευνες μαζί με την συνδρομή πολιτών της Περιοχής για εντοπισμό της.

Να σημειώσουμε πως η ηλικιωμένη γυναίκα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE