ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελειώνει… με Τσίρειο και χρειάζεται την ουσία – Πιθανή ενδεκάδα

Τελειώνει… με Τσίρειο και χρειάζεται την ουσία – Πιθανή ενδεκάδα

Τη 17η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνει η ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο η ΑΕΛ έχοντας ως αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Το μυαλό των περισσοτέρων στο γαλαζοκίτρινο οικοδόμημα είναι στον τελικό κυπέλλου της 22ας Μαΐου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, αλλά η ΑΕΛ επιβάλλεται να δει σοβαρά και τα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος που απομένουν, για να πάει με τις καλύτερες προοπτικές, με την καταλληλότερη ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση, στο τελευταίο επίσημο ραντεβού της σεζόν.

Για το βραδινό παιχνίδι ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει να αντιμετωπίσει ορισμένα αγωνιστικά προβλήματα.  Οι παίκτες που αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών από την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με την Ομόνοια δεν θα μπορούν να βοηθήσουν σήμερα, κυρίως δεν θα ρισκάρει ο Ντούσαν Κέρκεζ τη συμμετοχή τους.  Αναφερόμαστε στους Μακρή και Αντόνια.  Ο Κύπριος επιθετικός υπέστη κάκωστη, ενώ ο δεύτερος μυϊκή διάταση.  Θα είναι πανέτοιμοι, όμως, για τον τελικό κυπέλλου.

Πέρα των δύο αυτών παικτών, η λογική λέει ότι ο Ντούσαν Κέρκεζ ίσως επιλέξει να δώσει την ευκαιρία για ανάσες σε ακόμη έναν ή και δύο πρωτοκλασσάτους παίκτες του που προορίζει για να είναι στο αρχικό σχήμα στον τελικό κυπέλλου.

Όπως και να ‘χει, ένα πιθανό σχήμα για τον βραδινό αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, είναι Βοζίνια ή Πρόσεκ κάτω από τα δοκάρια.  Από εκεί και πέρα εάν επιλέξει το 3-5-2 τότε η αμυντική τριάδα θα είναι Λαφράνς, Γκοντάλ και Αντρέ Τεϊσέιρα.  Νιλς Τεϊσέιρα και Γουίλερ στις δύο πτέρυγες.  Ιρένε, Γκαθτανάγια, Αντάμοβιτς η τριάδα στη μεσαία γραμμή, με επιθετικό δίδυμο τους Σρανζ και Μυτίδη.

Οι Χουράδο, Αβραάμ, Ντα Σίλβα, Τζούνιορ, Ζντραβκόφσκι, Σίλβα, Κυριάκου, Αγκάνοβιτς, Γερολέμου διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού.

Η ΑΕΛ θέλει το τρίποντο σήμερα για να αποχαιρετήσει και όσο πιο ιδανικά γήπεδα το γήπεδο της Λεμεσού για αυτή τη σεζόν, μιας και θα ακολουθήσουν τα δύο ταξίδια στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, πρώτα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και ακολούθως αυτό του τελικού του κυπέλλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top