ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εικασίες Ματσάκη για δολοφονίες: «Κάποιοι προσπαθούν να κλείσουν την υπόθεση – Ανησυχώ για την νεκροτομή»

Εικασίες Ματσάκη για δολοφονίες: «Κάποιοι προσπαθούν να κλείσουν την υπόθεση – Ανησυχώ για την νεκροτομή»

Ο ιδιώτης Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, τοποθετήθηκε για ακόμη μια φορά για τις εξελίξεις σχετικά με τις δολοφονίες που ομολόγησε ότι διέπραξε ο Νίκος Μεταξάς.

Ο κ. Ματσάκης, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (14/5) στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ, αρχικά επέμεινε στην θέση του ότι πρέπει να αδειάσουν οι λίμνες όπου διεξάγονται οι έρευνες για εντοπισμό των άλλων δύο σορών που αναζητούνται από τις Αρχές.

Μάλιστα, ο κ. Ματσάκης, σχολίασε το ότι οι εξεταστές της υπόθεσης προσανατολίζονται να καταχωρήσουν την υπόθεση ενώπιον Δικαστηρίου έστω κι αν δεν βρουν τις άλλες δύο σορούς που αναζητούνται και είπε ότι κάποιοι προσπαθούν να κλείσουν την υπόθεση.

Στήριξε την συγκεκριμένη άποψή του στο ότι ίσως κάποιοι θέλουν να τελειώνουν όλα αυτά, λόγω τουρισμού, λόγω Ευρωεκλογών, ή γενικότερα για την κοινωνία ή και για άλλα θέματα που ίσως η εν λόγω υπόθεση επηρεάζει.

Επιπλέον, ο κ. Ματσάκης σχολίασε και τις νεκροτομές. Κυρίως αναφέρθηκε στην νεκροτομή που διενεργήθηκε την Δευτέρα (13/5) στην σορό του παιδιού που εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη, από   τον Κύπριο ιατροδικαστή της Scotland Yard Ανδρέα Μαρνερίδη, στην παρουσία της ιατροδικαστού Αγγελικής Παπέττα. Η νεκροτομή, διακόπηκε και θα συνεχιστεί την Τρίτη (14/5).

Ο κ. Ματσάκης είπε ότι δεν έχει ξανά ακούσει να διακόπτεται νεκροτομή και ότι του προκαλεί ανησυχία που για μια ολόκληρη ημέρα γινόταν νεκροτομή. Όπως ισχυρίστηκε, σε μια σορό που βρίσκεται σε αποσύνθεση, έπρεπε από τις 1-2 ώρες να εντοπιστεί ή όχι η αιτία θανάτου.

Επίσης, ισχυρίστηκε ότι είναι δύσκολο να καταδικαστεί ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος χωρίς να εντοπιστούν τα αίτια θανάτου των θυμάτων του γιατί δεν σημαίνει πως αν κάποιος ομολόγησε, τελειώνει η υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top