ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ένταση κατά την εκποίηση πρώτης κατοικίας- 'Υπήρχαν καρχαρίες' - Αστυνομία στο σημείο -VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ένταση κατά την εκποίηση πρώτης κατοικίας- 'Υπήρχαν καρχαρίες' - Αστυνομία στο σημείο -VIDEO

Εν μέσω έντασης και στη παρουσία μελών της Αστυνομίας, πλειοδότης που συμμετείχε στον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας ζεύγους στη Λεμεσό, την Τρίτη (14/5), απέσυρε την προσφορά του, με το σπίτι να αγοράζεται από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 9:00 το πρωί της Τρίτης (14/5), στο χώρο όπου πραγματοποιούνται πλειστηριασμοί τραπεζών, όταν πολίτης πλειοδότησε για την αγορά πρώτης κατοικίας, ζεύγους στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να την αποσύρει.

Στο χώρο βρισκόταν η οικογένεια της οποίας το σπίτι επρόκειτο να βγει στη δημοπρασία, όπως επίσης και φιλικά πρόσωπα της οικογένειας αλλά και μέλη του Κινήματος ΕνΕργώ, οι οποίοι ανέφεραν στον επίδοξο πλειοδότη ότι πρόκειται για πρώτη κατοικία.

Μάλιστα, στο χώρο κλήθηκε και η Αστυνομία, υπό τον φόβο κλιμάκωσης της έντασης, με τα μέλη της να παραμένουν διακριτικά στο χώρο για διάστημα περίπου μιας ώρας.

Μιλώντας στο ThemaOnline η σύζυγος της οποίας το σπίτι βγήκε σε δημοπρασία, εξήγησε ότι, μετά από σχετική δικαστική διαδικασία, ενημερώθηκαν από τον δικηγόρο τους τη Δευτέρα (13/5), ότι έχασαν την υπόθεση και ότι την επομένη, δηλαδή την Τρίτη (14/5), το σπίτι τους θα έβγαινε σε πλειστηριασμό.

Όπως ανέφερε και στη κάμερα του ThemaOnline το μέλος του Κινήματος ΕνΕργώ, Μαρίνος Αλκιβιάδης, που βρέθηκε από το πρωί στο χώρο , επρόκειτο για τη δεύτερη δημοπρασία πρώτης κατοικίας στη Λεμεσό, η οποία όπως και η πρώτη επετράπη.

Ταυτόχρονα, ο κ. Αλκιβιάδης απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες που γίνονται για αποτροπή εκποίησης πρώτης κατοικίας.

Απαντώντας σε ερώτημά μας είπε ότι στον πλειστηριασμό θέλησαν να συμμετάσχουν και 'καρχαρίες', εννοώντας ασγφαλώς τους υποψήφιους πλειοδότες.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, βρίσκεται σε ύφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top