ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πολύχρωμη συνεργασία μεταξύ Henkel και Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Πολύχρωμη συνεργασία μεταξύ Henkel και Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Σε μια πολύχρωμη συνεργασία που οδήγησε σε ένα υπέροχο αποτέλεσμα προχώρησε η Henkel.

Η εταιρεία που είναι συνώνυμη με ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα καθαρισμού ένωσε τις δυνάμεις της με φοιτητές του Τμήματος Σχεδιασμού και Πολυμέσων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με επίκεντρο τις χρωμοπαγίδες Κ2r. Το K2r Colour Catcher είναι ο εφευρέτης των χρωμοπαγίδων, των φύλλων που απορροφούν τα χρώματα που ξεβάφουν σε κάθε πλύση. Οι χρωμοπαγίδες K2r παγιδεύουν τις ελεύθερες χρωστικές ουσίες και τους ρύπους που απελευθερώνονται κατά την πλύση, αποτρέποντας τη μεταφορά χρωμάτων από το ένα ύφασμα στο άλλο.


Οι φοιτητές ανέπτυξαν τη δημιουργικότητά τους ετοιμάζοντας ένα πρωτότυπο σχέδιο με θέμα: «Δώσε χρώμα στη ζωή σου». Οι σπουδαστές επιστράτευσαν την φαντασία τους και ετοίμασαν ισάριθμους ευρηματικούς σχεδιασμούς, ένδειξη του ταλέντου τους. Ακολούθως, οι δημιουργίες των φοιτητών του Τμήματος Πολυμέσων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή η οποία ανέδειξε τους 3 νικητές.


Αναφερόμενη στην πρωτότυπη ενέργεια της Henkel, η Λέκτορας του Τμήματος Πολυμέσων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Πόπη Αριστείδου ανέφερε: «Οι φοιτητές μας είχαν την ευκαιρία μέσα από μια παραγωγική διαδικασία, χρησιμοποιώντας την φαντασία τους να αποτυπώσουν στους σχεδιασμούς τους πως αντιλαμβάνονται το concept ‘Δώσε χρώμα στη ζωή σου’. Ταυτόχρονα, βίωσαν την εμπειρία της συνεργασίας με μια εταιρεία-ηγέτη στον κλάδο της, όπως είναι η Henkel, αποκτώντας σημαντικά εφόδια για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους».


Από την πλευρά της, η Senior Brand Manager Laundry & Home Care της Henkel, Κυριακή Σάββα ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά που είδαμε να παρουσιάζονται εξαιρετικές ιδέες από τους φοιτητές. Μπορώ να σας πω ότι η κριτική επιτροπή είχε πολύ δύσκολο έργο να επιλέξει τον νικητή αυτής της διαδικασίας γιατί όλοι οι σχεδιασμοί ήταν υπέροχοι. Βλέπουμε τα Πανεπιστήμια ως ‘φυτώρια’ ταλέντων και εστίες μελλοντικών επαγγελματιών και θέλουμε με κάθε τρόπο να στηρίζουμε την νεανική δημιουργικότητα».


Όλοι οι φοιτητές που πήραν μέρος έλαβαν αναμνηστικά δώρα, προσφορά της Henkel ενώ το σχέδιο του μεγάλου νικητή θα εκτυπωθεί σε αναμνηστικά μπλουζάκια τα οποία θα μοιραστούν σε στελέχη της Henkel και σε μέσα ενημέρωσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top