ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξανά ο Ναδάλ στον δρόμο του Τσιτσιπά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξανά ο Ναδάλ στον δρόμο του Τσιτσιπά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ στα ημιτελικά χωμάτινου Masters!

Ο Ισπανός σούπερ σταρ επικράτησε με 6-4, 6-0 του συμπατριώτη του Φερνάντο Βερδάσκο (Νο.38) στα προημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia και θα ψάξει αύριο τη ρεβάνς κόντρα στον Στέφανο, που τον νίκησε με 2-1 την περασμένη εβδομάδα στην τετράδα του Mutua Madrid Open.

Ο Ράφα δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και έμεινε πίσω με 2-0 και 3-1, ωστόσο βρήκε γρήγορα ρυθμό, έφερε το σετ στα ίσα και «έγραψε» το 1-0 με το μπρέικ που έκανε στο 5-4.

Τα πράγματα ξεκαθάρισαν ακόμα περισσότερο όταν ο 32χρονος τενίστας «έσπασε» τον αντίπαλό του στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ (2-0).

Παρότι ο Βερδάσκο προσπάθησε να πιέσει στο επόμενο γκέιμ (είχε τρία μπρέικ πόιντ), ο βασιλιάς του χώματος βρήκε τις απαντήσεις και έφτασε τελικά πανηγυρικά στη νίκη.

Πλέον προηγείται με 17-3 στο head to head με τον 35χρονο Ισπανό.

Ο Ναδάλ ελπίζει να κατακτήσει τον ένατο τίτλο του στη Ρώμη και να σηκώσει το πρώτο του τρόπαιο για φέτος. Θα είναι μεγάλο πλήγμα για τον Ισπανό αν πάει στο Roland Garros με άδεια χέρια!

Κόντρα στον Στέφανο μετράει τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες, αλλά ο νεαρός Έλληνας σίγουρα παίρνει θάρρος από το αποτέλεσμα της Μαδρίτης.

Ο Ράφα, πάντως, δείχνει πολύ ανεβασμένος σε σχέση με το τουρνουά της περασμένης εβδομάδας και είναι χαρακτηριστικό πως σε δύο αγώνες χθες έχασε μόλις δύο γκέιμ! Μετράει, μάλιστα, τρία bagel στη διοργάνωση, μαζί με το σημερινό.

Αν ο Στέφανος πάρει τη νίκη, τότε θα μπει στο Top 5 για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Την πρόκριση πήρε και ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν, που λύγισε με 6-4, 6-2 τον Κέι Νισικόρι και θα παίξει στον πρώτο Masters ημιτελικό της καριέρας του. Εκεί ο μικρόσωμος Αργεντινός θα συναντήσει Νόβακ Τζόκοβιτς ή Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top