ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άλλα γράφονται, άλλα είπε ο Αναστασίου – Το ΣΧΟΛΙΟ του για τις φήμες και ο απολογισμός

Άλλα γράφονται, άλλα είπε ο Αναστασίου – Το ΣΧΟΛΙΟ του για τις φήμες και ο απολογισμός

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα.

Τι είπε:

«Τελευταίο παιχνίδι στη σεζόν. Βάλαμε αρκετά νέα παιδιά και θέλαμε να δούμε που βρίσκονται από αντοχή σε τέτοιο επίπεδο. Μπήκαμε καλά, ανοίξαμε το σκορ, είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε το 2-0 όμως δεν έγινε. Η ΑΕΚ σαν έμπειρη ομάδα περίμενε το λάθος και μας νίκησε. Kρατάμε την παρουσία των νεαρών και συνεχίζουμε. Θα κάνω ένα απολογισμό της χρονιάς. Όταν ήρθα η ομάδα δεν βρισκόταν καλά αγωνιστικά. Ήταν 7-8 βαθμούς από την 6η θέση. Τερματίσαμε 5οι στην κανονική διάρκεια. Κάναμε κάποιες μεταγραφές στον Ιανουάριο που βοήθησαν όπως οι Μαυρίας και Κολοβός. Ο Ατζαγκούν βοήθησε αλλά όχι τόσο επιθετικά και σε συνδυασμό με τις καλές εμφανίσεις του Τζιωνή βελτιωθήκαμε. Βελτιωθήκαμε στην τακτική, στην αντοχή. Φάνηκαν σημάδια βελτίωσης στην ομάδα. Είναι ένας μίνι απολογισμός από την μεριά μου. Για να σας προλάβω, επειδή θα υπάρξουν ερωτήσεις σχετικά με δημοσιεύματα. Πριν από δύο εβδομάδες έγινε μια συνάντηση και η διοίκηση είπε κάποια πράγματα. Εκεί «μένω» εγώ. Για ότι άλλο θέλετε μπορείτε να απευθυνθείτε και να ρωτήστε τη διοίκηση».

Για το αν η κριτική που του γίνεται είναι άδικη:

«Πάντα υπάρχει η κριτική. Δεν διαβάζω τι γράφεται. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνω. Υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Που δεν γνωρίζουν οι δημοσιογράφοι. Πολλές φορές βγαίνουν πράγματα προς τα έξω που ίσως βολεύει κάποιους να βγούνε αυτά που θέλουνε. Δεν ακούγονται οι δυο πλευρές, πάντα ακούγεται η μια. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να μιλάω με αυτούς που πρέπει, να ενημερώνω και απ’ εκεί και πέρα αυτοί παίρνουν τις αποφάσεις».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top